Skip to content
Politică

EXCLUSIV Legătura dintre Ruxandra Dragomir și sediul firmei care administrează terenurile Elenei Udrea de la Nana. Care ar fi chiria plătită de Agro Green Nana către proprietarul imobilului

PSnews.ro vă prezintă cine este personajul care ”găzduiește” firma Agro Green Nana, cea care știm că se ocupă de administrarea terenurilor deținute de Elena Udrea în comuna Nana, din județul Călărași.

Așa cum se poate observa pe site-ul imobiliar directproprietar.ro, vila din strada Intrarea Valului, nr. 26, adresă la care se află sediul firmei care administrează terenurile deținute de Elena Udrea la Nana, este deținută de Cătălina Cristea, fostă tenismenă.

O coincidență interesantă este aceea că fosta tenismenă Cătălina Cristea este una din apropiatele Ruxandrei Dragomir, cea care știm că este considerată, în prezent, mâna dreaptă a Elenei Udrea.

Mai multe fotografii realizate de paparazzi Cancan le înfățișează pe cele două foste tenismene, Ruxandra Dragomir și Cătălina Cristea, ca fiind extrem de apropiate. Cele două au fost surprinse în momente de relaxare, la malulul mării.

Iată o imagine surprinsă de paparazii Cancan.ro cu Ruxandra Dragomir și Cătălina Cristea

ruxandra dragomir revista ciao

foto: revista Ciao

De asemenea, potrivit anunțului postat de Cătălina Cristea pe portalul directproprietar.ro, vedem care este suma pe care firma Agro Green Nana ar plăti-o pentru cei 380 de metri pătrați închiriați de la Cătălina Cristea și anume 2500 de euro/ lunar. Potrivit unor informații deținute de cei de la Gândul.info, sediul ar fi fost închiriat pentru o perioadă de 2 ani.catalina cristea direct imobiliar

cristea catalina contact

Contactată de PSnews.ro pentru a afla care este cuantumul chiriei plătite de firma care îi administrează moșia Elenei Udrea de la Nana și dacă cumva sediul a fost, ulterior, cumpărat de această societate, fosta tenismenă Cătălina Cristea a precizat că nu vrea să ofere niciun fel de detaliu despre această relația contractuală.

Un aspect interesant este acela că vila din strada Intrarea Valului, nr. 26, are ieșire la Lacul Floreasca, așa cum se poate vedea din imaginile prezentate pe site-ul directproprietar.ro

catalina cristea foto lacul floreasca

foto: directimobiliar.ro

Ne aducem aminte că în momentul în care Elena Udrea l-a acuzat pe jurnalistul Oreste Teodorescu că i-ar cerut, sub diverse forme, sume de bani, omul de televiziune a promis că va demara o anchetă jurnalistică prin care vrea să prezinte traseele nocture făcute de fosta șefă a PMP de pe intrarea Valului nr. 26, pana la Vila Lac 3.

Ironia sorții. Cătălina Cristea și Ruxandra Dragomir au făcut echipă cu denunțătorul care a înfundat-o pe Udrea

In 1996, la jocurile olimpice, organizate în SUA, echipa de tenis a Romaniei a fost reprezentată de Dinu Pescariu, Andrei Pavel, Ruxandra Dragomir (cea mai bună prietenă a Elenei Udrea) și Catalina Cristea (cea care i-a închiriat sediul firmei Agro Green Nana).

Dinu Pescariu este denunțătorul cheie din dosarul ”Microsoft”, iar, pe bazele mărturiilor sale făcute în fața procurorilor DNA, Elena Udrea a fost arestată preventivă pentru câteva zile, după care a fost pusă în arest la domiciliu.

Citește și: Denunțătorul Elenei Udrea, audiat la DNA

Citește și: Udrea îl critică pe cel care a ”turnat-o” la DNA și mai lansează un atac la adresa lui Coldea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *