Skip to content
Politică

EXCLUSIV Liberal apropiat lui Antonescu, despre Roșca Stănescu: „Era cazul să se mai și termine dosarul”

Senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol. Asta după ce în cursul zilei de ieri, 6 octombrie, liberalul Aristotel Căncescu, președintele CJ Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA după ce aceștia au efectuat percheziții la Consiliul Județean Brașov dar și la locuința lui Căncescu.

Deputatul PNL Radu Zlati, cunoscut drept un apropiat al fostului președinte PNL Crin Antonescu, a declarat pentru PSnews.ro că „era cazul să se termine acest dosar”.

În legătură cu condamnarea lui Roșca Stănescu, Zlati a declarat că „îi pare chiar rău pentru el”.

„Nu am ce comenta pentru că e o hotărâre a justiției. PNL nu comentează aceste hotărâri. Ambele cazuri (n.r. – Căncescu și Roșca Stănescu) sunt o lovitură pentru partid. Dar eu personal nu cred în judecățile colective. Desigur, nimeni nu poate împiedica opinia publică să facă o judecată de valoare. În ceea ce mă privește, așteptăm să văd ce va spune justiția în legătură cu domnul Căncescu, iar pentru domnul Stănescu îmi pare chiar rău”, a declarat pentru PSnews.ro deputatul Radu Zlati.

Întrebat cum vede anchetarea lui Căncescu și condamnarea lui Roșca Stănescu având în vedere perioada campaniei electorale, Zlati a declarat:

„Procesul domnului Stănescu era lung, cred că ar fi fost cazul să se mai și termine pentru că a durat atât din cauza avocaților și așa mai departe. Nu cred că are nici o legătură cu campania electorală”, a continuat Zlati.

5 comentarii la “EXCLUSIV Liberal apropiat lui Antonescu, despre Roșca Stănescu: „Era cazul să se mai și termine dosarul”

  1. Basescu le-a luat mai intai partidul. Acum sunt inlaturati liberalii, unul cate unul. Ce va ramane in final ? O adunatura de basisti sub sigla PNL. Antonescu o avea ceva de zis ???

  2. „Spaga primita de Horea Uioreanu era trimisa in proportie de 70% mai departe catre marii politicieni din Bucuresti ar fi aratat intr-un autodenunt al fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, conform unor surse din cadrul DNA. Carausul spagii ar fi fost nimeni altul decat Radu Zlati, deputat liberal de Cluj si unul dintre apropiatii fostului presedinte al PNL, Crin Antonescu, conform acelorasi surse. El a fost chiar numit in functie de consilier prezidential din statul de profesor la Sighetu Marmatii in momentul in care Crin Antonescu a fost vremelnic presedinte interimar, pe perioada suspendarii lui Traian Basescu.”
    http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj/uioreanu-dadea-70-din-spaga-catre-deputatul-radu-zlati-tinta-finala-liderii-partidului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *