Skip to content
Politică

EXCLUSIV Lider important al PSD îl pune la zid pe Băsescu. Ce efect va avea ”Ponta- ofițer SIE” în ochii electoratului

Unul din liderii importanți ai PSD, recunoscut pentru pozițiile politice tranșante, a explicat pentru PSnews.ro cum vede situația în care Băsescu a afirmat despre Victor Ponta că ar fi fost ofițer acoperit, în perioada 1997- 2001.

Deputatul social- democrat, Mădălin Voicu, a precizat că dezvăluirile lui Traian Băsescu nu sunt de fapt bazate pe nimic concret.

Eu trebuie sa astept dovezi concrete. Sigur ca asa dezvaluiri sau barfe sau comentarii putem face cu totii. Eu sunt un om, chiar daca sunt artist, am totusi pretentia sa obtin informatii corecte, cu argumente, nu asa, tematic.

Deci, nu pot, nu am cum sa comentez. Sunt tot felul de intoxicari sau cum vreti sa le numim, care pana in momentul in care nu vor avea un contur si o dovada concreta a afirmatiilor, nu le pot lua in seama. De 25 de ani de cand sunt in politica, m-am saturat de zvonuri de genul asta. In principiu, trebuie sa spun ca probabil Traian Basescu incearca in toate felurile sa aduca la nivelul media tot felul de astfel de stiri, informatii sau intoxicari, crezand ca in felul acesta mai are vreo pozitie pe care s-o luam in seama”, a explicat Mădălin Voicu pentru PSnews.ro.

”Sigur ca media, presa in general comenteaza, pentru ca asta e Romania, noi nu putem fi inca matură. Orice chestiune de genul aceasta, indiferent de unde vine, mai ales de la Presedintele statului, este comentata, analizata, intoarsa pe fata, pe dos. Dupa parerea mea, este insuficient de clar tot ce doreste domnia lui sa ne explice, fara o dovada concreta, o evidenta clara si un document sau certificare a acestei informatii este lipsita de continut”, ne-a mai precizat deputatul PSD.

Cu privire la impactul pe care dezvăluirea lui Traian Băsescu ar putea să o aibă în ochii electoratului, Mădălin Voicu a precizat ”că SIE este o institutie care aduce lauri celor care fac parte din ea. Este vorba de un gen de aparare a interesului national, pentru ca asa se percepe la nivelul publicului si al oamenilor care se intreaba ce inseamna SIE.”

”Daca ar fi adusa o dovada in concret si se dovedeste ca Victor Ponta ar fi in SIE pentru un scop national, atunci nu cred ca ar putea afecta cu nimic. El nu a fost turnator, nu a fost praduitor, eu asa cred. Stiti cum e, electoratul roman este usor primitiv, nu prea intelege in profunzime lucrurile astea, indiferent al cui este, ca e al liberalilor, ca e al socialistilor.

Nu am certitudinea ca e un electorat instruit, dar cred ca, pe fond, faptul ca ai fost militar, indiferent ca ai avut grad sau nu, dar ca ai servit tara intr-un fel nu poate fi un lucru rau sau nu cred ca il afecteaza asa cum isi doreste domnul presedinte pe personajul care e implicat in discutia asta”, a mai liderul social- democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *