Skip to content
Politică

EXCLUSIV Lider PNL anunță planul radical al liberalilor, dacă va fi adoptat noul Cod Silvic

Miercuri, în plenul Camerei Deputaților, se va da un vot final pe mult dezbătutul și controversatul Cod Silvic. Având în vedere majoritatea solidă pe care PSD-PC-UNPR- PLR o au la nivelul Camerei Deputaților este greu de crezut că noul Cod Silvic nu va trece de această cameră a Parlamentului.

Citește și: Ziua în care războiul dintre PSD și tandemul Iohannis- PNL poate escalada

Deputatul PNL, Tinel Gheorghe, a dezvăluit pentru PSnews.ro care este ultima acțiune la care se gândesc liberalii, în cazul în care Codul Silvic, care include și prevederea de limitare la 30% a achiziției sau procesarea de masă lemnoasă din fondul forestier naţional .

”Vom încerca să vedem dacă putem sa atacam la Curte (n.r.: referindu-se la Curtea Constituțională). Dacă nu, vom schimba legea când o să venim la guvernare”,  a precizat viceliderului grupului deputaților PNL, Tinel Gheorghe, pentru PSnews.ro.

Citește și: Prima reacție oficială a Holzindustrie Schweighofer în plin război între Ponta si Iohannis

Votul de astăzi din Camera Deputaților va fi unul electronic și este greu de crezut că vom asista la o ”defectare” a alianței de la guvernare.

Citește și: EXCLUSIV Bogdan Chirițoiu dezvăluie două posibile efecte negre pentru România în urma scandalului din jurul noului Cod Silvic (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *