Skip to content
Politică

EXCLUSIV Lider PNL îi dă replica lui Tăriceanu după ce acesta a sugerat că mai mulți liberali ar fi votat alături de PSD în Senat

Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut o dezvăluire extrem de interesantă despre votul de luni privind adoptarea noului Cod Fiscal. Șeful PLR lasă să se înțeleagă că mai mulți senatori PNL ar fi votat în favoarea adoptării noului Cod Fiscal, care, după cum știm bine, este ”opera” actualei majorități parlamentare existente în jurul PSD.

Citește și: Tăriceanu divulgă informația care ar putea să provoace un nou scandal în interiorul PNL

Mă bucur că au existat şi câţiva foşti colegi de partid care au ales să lase deoparte bătălia politică şi să susţină un set de măsuri de care România are nevoie. Şi asta nu o spun doar eu, ci o spun toţi oamenii de afaceri cu care PLR s-a văzut în ultimele luni pentru a promova acest Cod Fiscal. Toţi ne-au spus că mediul economic are nevoie ca de aer de aceste măsuri. Ar fi cazul ca PNL să asculte la vocea mediului de afaceri, nu la vocea foştilor pedelişti” , a transmis șeful Senatului.

Contactat de PSnews.ro pentru a liderul grupului PNL din Senat, Ion Popa, a declarat că nu există niciun senator care să fi votat Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta.

„Nu știu ce are la bază bucuria domnului Tăriceanu, dar pot să vă spun, ca lider de grup, că ieri am cerut și listă, după votul exprimat în senat pe Codul Fiscal, și niciun membru al grupului PNL din Senat nu a votat pentru codul fiscal. Asta vă pot spune cu certitudine”, a declarat liderul grupului PNL din Senat, Ion Popa, pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *