Skip to content
Politică

EXCLUSIV Lider PNL, previziuni sumbre. Ce se va întâmpla cu ţara în lipsa lui Ponta

Un lider PNL face previziuni sumbre în legătură cu viitorul României în lipsa premierului Victor Ponta, momentan internat într-un spital din Turcia.

Vicepreşedintele PNL Cezar Preda a declarat, duminică, pentru PSnews.ro, că „ţara va sta pe loc” în săptămânile necesare pentru recuperarea şefului Executivului.

„Tot ce a fost anunţat astăzi toată ţara ştia de acum nuştiucât timp: că Ponta când nu e acasă, Oprea ţine locul, iar faptul că el trebuie să aibă o recuperare de trei săptămâni şi Oprea va rămâne prim-ministru interimar iarăşi nu e o noutate: s-a mai întâmplat şi se va mai întâmpla. Problema este că Gabriel Oprea nu poate numi ministru la Transporturi, vor fi nişte atribuţiuni limitate. Timp de trei săptămâni, ţara va sta pe loc. Alte lucruri nu sunt. Toată lumea ştia că aşa lucruri se întâmplă: pleacă premierul, vine viceprim-ministrul. Iar în privinţa faptului că trebuie să-şi vadă de sănătate, asta este normal la orice om. Cred că cel mai bine era să fi încheiat criza asta politică, dar văd că nu vrea domnia sa. Eu ştiu cum gândeşte domnul Ponta? Vom vedea. Ţara va sta pe loc trei săptămâni”, a comentat Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *