Skip to content
Politică

EXCLUSIV Lider PPE, reacție tranșantă după ce Ponta nu va mai fi audiat în PE: „Dacă nu ai nimic de ascuns, nu ți-e teamă de întrebări”

Comisia LIBE a respins, joi, solicitarea mai multor europarlamentari de a discuta în plenul Parlamentului European situația justiției din România și a prim-ministrului Victor Ponta.

Citește și: Înfrângere rușinoasă pentru gruparea anti-Ponta din Parlamentul European. Premierul revine cu un nou mesaj

În acest context, europarlamentarul Siegfried Mureșan a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru PSnews.ro, declarând că dacă „nu ai nimic de ascuns, nu ți-e teamă de întrebări” și subliniind faptul că „unii vor vedea drept o victorie faptul că situația nu este discutată”.

„Părerea mea este că ar trebui să discutăm situația din România în Parlamentul European și, știți cum e, chiar dacă poate nu a fost confortabil pentru cei care trebuie să răspundă întrebărilor, în principiu dacă știi că nu ai nimic de ascuns, nu ți-e teamă de întrebări și nu ți-e teamă de dezbatere. De aceea, dacă probabil unii vor vedea drept o victorie faptul că situația nu este discutată, eu cred că s-ar fi putut discuta, de ce nu? Dacă nu ai nimic de ascuns nu ți-e teamă de întrebări”, a declarat europarlamentarul Siegfried Mureșan pentru PSnews.ro.

Totodată, europarlamentarul Siegfried Mureșan a declarat că „orice dezbatere justificată este bună”, militând pentru „mai multă transparență”.

Întrebat dacă se vor mai face și alte demersuri în acest sens, europarlamentarul a răspuns: „Nu știu, dar repet, în opinia mea orice dezbatere care este justificată este bună – mai multă transparență. Adevărul este că săptămâna viitoare este ultima săptămână de sesiuni plenare înainte de vacanța de vară, după care va mai fi o săptămână de comisii parlamentare și Parlamentul intră în vacanță. Deci, până în septembrie oricum nu te mai poți aștepta la nimic”.

4 comentarii la “EXCLUSIV Lider PPE, reacție tranșantă după ce Ponta nu va mai fi audiat în PE: „Dacă nu ai nimic de ascuns, nu ți-e teamă de întrebări”

  1. vai ce drama pentru popularii nostri. Voiau circ si au luat una in freza de le sta parul entelectual de parca si-au bagat degetele in priza.pai acu toy Ponta e vinovat va aia nu considerau ca trebuie sa-i puna intrebari lui Ponta? Stiau si ei ce drek de dosare au facut cei de la DNA si si-au dat seama ca e o facatura. Ziceti merci ca nu au accepat audierile ca se facea Roamnai de rahat ce hal de procurori avem si ce politie politica fac….

    1. Dar o audiere a doamnei Kovesi in privinta stadiului dosarelor EADS- german si Microsoft- american, nu s-ar impune la Parlamentul European ? Sau ramanem doar cu capatul de sfoara romanesc ?

  2. In conditiile in care doar Ungaria era luata in discutie pentru grave incalcari ale normelor europene, luarea in discutie a Romaniei ne crea o imagine foarte urata. Dar ce conteza asta pentru mizeria pmp plus macovei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *