Skip to content
Politică

EXCLUSIV UPDATE Liderul filialei confirmă ”vizita” DNA/ Procurorii DNA au descins la una din cele mai importante organizații ale PNL

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins joi la una din cele mai importante filiale ale Partidului Național Liberal, fiind verificate o serie de documente legate de sponsorizările primite.

Potrivit jurnaliștilor de la ph-online.ro, filiala PNL Prahova, condusă până nu de mult de liberalul Mircea Roșca, aflat în prezent în arest preventiv, a fost joi percheziționată de procurorii DNA.

Aceştia din urmă ar fi ridicat mai multe documente legate de sponsorizările primite de organizaţie în campaniile din perioada 2011-2015, mai notează cei de la ph-online.ro

Potrivit unor surse, constructorii care lucrau la Hidro Prahova au dat sponsorizări formaţiunii politice liberale, mai informează sursa citată.

UPDATE

”Vizita” procurorilor DNA de la sediul PNL Prahova a fost confirmată de liderul acestei organizații, senatorul Ion Luchian.

”A venit cineva de la DNA, cu o adresă, să controleze modalitatea de sponsorizare a campaniilor electorale din perioada 2012-2015. Secretara a pus la dispoziție documentele și asta e tot. Probabil au plecat sau sunt pe cale să plece (n.r.: discuția cu liderul PNL Prahova a avut loc la ora 14.15)”, a precizat Ion Luchian pentru PSnews.ro.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, cei de la PNL Prahova, prin vocea liderului Ion Luchian, au precizat următoarele:

”În vederea unei informări corecte și transparente, vă comunicăm că astăzi, 09 aprilie 2015, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au solicitat organizației PNL Prahova, printr-o adresă oficială, registrul de evidență a sponsorizărilor aferent perioadei 01.01.2011-08.04.2015, în interesul urmăririi penale ce se efectuează într-un dosar deschis de Serviciul Teritorial Ploiești al Direcției Naționale Anticorupție.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *