Skip to content
Politică

EXCLUSIV Lovitură puternică de imagine pentru PMP, de la Bruxelles. Elena Udrea, mărul discordiei?

Se pare că lucrurile pentru PMP nu stau deloc bine, mai ales în contextul în care fostul lider al partidului, Elena Udrea, se află în aceste momente în arest preventiv, eveniment care se pare că a adus prejudicii de imagine partidului inclusiv la Bruxelles.

Contactat de PSnews.ro, după ce a scris pe pagina sa de Facebook că i s-a reproșat prezența PMP în familia europeană, pentru că în programul PMP figura lupta cu corupția, europarlamentarul Cristian Preda a precizat că a fost întrebat din PPE, de către persoanele cu care a discutat despre afilierea PMP la PPE,  despre faptul că Elena Udrea, fostul lider al partidului, este în arest.

„Da, pai sigur, m-au întrebat cei cu care am discutat la PPE pentru afiliera PMP –ului cum e cu liderul în pușcărie. Nu vi se pare normal?”, a declarat Cristian Preda pentru PSnews.ro.

Întrebat dacă este de părere că afiliera PMP la PPE este în pericol, Cristian Preda a transmis că nu, însă consideră că a fost o greșeală crearea PMP.

Totodată, Cristian Preda a precizat pentru PSnews că este regretabil că Traian Băsescu a fost pus în situația de a prelua un partid  în care nu mai sunt nici reformatorii, nu mai sunt nici deputații și sunt siliți acuma să se cupleze cu PP-DD.

„Nu, consider că a fost o greșeală crearea PMP. Cred că a fost o greșeală. Și din perspectiva asta europeană și din perspectiva evident a evoluției interne, pentru că eu am fost data afară, au fost eliminați, adică au plecat “reformatorii” sau “intelectualii lui Băsescu” cum li s-a spus și acum Traian Băsescu a rămas cu PP-DD.

E regretabil că a fost pus, din pricina evoluțiilor din ultimele luni, de când Elena Udrea a fost desemnată președinte, a fost pus în această situație. Să preia un partid în care nu mai sunt nici reformatorii, nu mai sunt nici deputații și sunt siliți acuma să se cupleze cu PP-DD. E absolut regretabil. Cred tot mai mult că a fost o greșeală.”, a declarat europarlamentarul Cristian Preda pentru PSnews.ro. 

 

1 comentariu la “EXCLUSIV Lovitură puternică de imagine pentru PMP, de la Bruxelles. Elena Udrea, mărul discordiei?

  1. Dar cand poporul roman intr-o majoritate covarsitoare a spus ca tatucul nu este bun, a venit Daul presedintele PPE si a spus ca este foarte bun. Pe cale de consecinta si PMP este bun, dar si Nutica; ea nu este buna doar pentru Romania, ci pentru intreaga Europa. De ce nu le mai convine acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *