Skip to content
Politică

EXCLUSIV Mădălin Voicu explică disputa cu europarlamentarul Cătălin Ivan

" "

Deputatul PSD, Mădălin Voicu și europarlamentarul Cătălin Ivan au avut vineri un schimb de replici tăioase, chiar la ieșirea din sediul PSD din București.

Citește și: Ceartă între doi lideri politici la ușa PSD

" "
" "

Disputa dintre cei doi lideri ai PSD a izbucnit după ce Mădălin Voicu i-a reproșat lui Ivan că petrece mai mult timp la Bruxelles și că ”nu dă de el pe la partid.”

Contact de PSnews.ro, deputatul social- democrat Mădălin Voicu a explicat că nu a fost un incident, ci o discuție libera. De asemenea, Voicu este de părere că o organizație de sector, așa cum este filiala PSD- sector 1 condusă de europarlamentarul Cătălin Ivan, nu poate fi condusă de la Bruxelles.

”Lucrurile acestea există de mult, nu de acum. Nu a fost un incident, ci o discuție liberă. I-am spus că nu știe anumite lucruri și că dacă vrea să le afle trebuie să le înțeleagă. Și nu e valabil doar pentru Cătălin Ivan. E pentru cei care probabil, ocazional, fiind în aparatul de partid. Eu cred că un europarlamentar nu se poate ocupa de un sector în București (n.r.: Cătălin Ivan este președintele organizației PSD- sector 1), o dată sau de două ori pe lună. Nu a fost reproș, ci i-am zis că nu știe și nu înțelege niște lucruri, că dacă nu are cine să i le spună e firesc să i le spună cineva”, a explicat deputatul PSD, Mădălin Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *