Skip to content
Politică

EXCLUSIV Mădălin Voicu explică disputa cu europarlamentarul Cătălin Ivan

Deputatul PSD, Mădălin Voicu și europarlamentarul Cătălin Ivan au avut vineri un schimb de replici tăioase, chiar la ieșirea din sediul PSD din București.

Citește și: Ceartă între doi lideri politici la ușa PSD

Disputa dintre cei doi lideri ai PSD a izbucnit după ce Mădălin Voicu i-a reproșat lui Ivan că petrece mai mult timp la Bruxelles și că ”nu dă de el pe la partid.”

Contact de PSnews.ro, deputatul social- democrat Mădălin Voicu a explicat că nu a fost un incident, ci o discuție libera. De asemenea, Voicu este de părere că o organizație de sector, așa cum este filiala PSD- sector 1 condusă de europarlamentarul Cătălin Ivan, nu poate fi condusă de la Bruxelles.

”Lucrurile acestea există de mult, nu de acum. Nu a fost un incident, ci o discuție liberă. I-am spus că nu știe anumite lucruri și că dacă vrea să le afle trebuie să le înțeleagă. Și nu e valabil doar pentru Cătălin Ivan. E pentru cei care probabil, ocazional, fiind în aparatul de partid. Eu cred că un europarlamentar nu se poate ocupa de un sector în București (n.r.: Cătălin Ivan este președintele organizației PSD- sector 1), o dată sau de două ori pe lună. Nu a fost reproș, ci i-am zis că nu știe și nu înțelege niște lucruri, că dacă nu are cine să i le spună e firesc să i le spună cineva”, a explicat deputatul PSD, Mădălin Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *