Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, prezent în studioul România TV, a avut o trimitere ironică la adresa advesrarilor politici, despre care a spus că sunt un fel „Mirel din Turnu Măgurele”, personaj imaginar lansat în cea mai controversată melodie a momentului, Macarena, interpretată de Erika Isac.

Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Mirel din Turnu Măgurele” este întruchiparea românului care se pricepe la toate, îşi dă cu părerea despre orice, dar, de fapt, nu se prea pricepe la nimic

Premierul a izbucnit atunci când a venit vorba despre adversarii săi politici, în special de George Simion. „Ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție? Să aibă un dialog coerent cu ce se întâmplă în România? Am reușit să aducem stabilitate economică, soluții, e prima oară când a existat o voce puternică a României în UE. Vocea României e recunoscută acolo și aducem soluții. Eu nu fac nicio diferență între Simion, Cioloș, Barna, Drulă. Unu’ a lăsat un milion la vaccinuri, zero fonduri europene.  Unul demola pe la metrou cu ranga. Stilul e Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție. E un sistem de victimizare, în care stai, te filmezi, nu ai nicio soluție, îți faci selfie la afișul cu Trump” a spus Marcel Ciolacu la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: