Skip to content
Politică

EXCLUSIV Marele absent. Iohannis, lăsat de izbelişte la deschiderea anului şcolar

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar organizată la un liceu din Târgovişte. Cine a fost marele absent de la eveniment.

Consultând fotografiile făcute la eveniment (precum, de pildă, cea de mai jos), PSnews.ro a remarcat lipsa unui personaj-cheie din PNL: Ludovic Orban. El ar fi putut fi prezent NU ca să facă spectacol, ca în campania electorală, ci dintr-un motiv mult mai prozaic, dar, în acelaşi timp, esenţial pentru ecuaţia puterii din Partidul Naţional Liberal: Orban îndeplineşte funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Dâmboviţa.

Vizita Iohannis liceu economic Targoviste Facebook Adrian Mocanu

Sursa foto: pagina de Facebook a consilierului judeţean Adrian Mocanu (vicepreședinte PNL Dâmbovița)

În schimb, în fotografie apar diverşi parlamentari şi membri ai administraţiei locale, de mai multe culori politice. Numai Orban – nu.

PSnews.ro a încercat, luni, să ia legătura cu Ludovic Orban, dar fără rezultat. În acest condiţii, rămâne întrebarea: de ce a lipsit politicianul de la întâlnirea cu preşedintele ţării, într-un judeţ în care este preşedinte peste filiala PNL? Vă vom ţine la curent dacă vom afla.

1 comentariu la “EXCLUSIV Marele absent. Iohannis, lăsat de izbelişte la deschiderea anului şcolar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *