Skip to content
Politică

EXCLUSIV Surse: Mărturisirile cutremurătoare care dau fiori tuturor partidelor: ”Dacă vine DNA-ul în Primărie ne ia cu autocarul pe toți!”

Reținerea lui Solomon Wingler ”Moni” ar putea să fie începutul unui adevărat tsunami la nivelul Primăriei Capitalei, deci în ograda lui Sorin Oprescu.

Citește și: Decizia lui Oprescu/ Se strânge lațul în jurul lui Oprescu? Procurorii au ajuns la etajul 14 al primăriei Capitalei. Ce ar fi promis ”Moni” în schimbul unor spăgi uriașe

Unul din consilierii generali din Primăria Capitalei a vorbit pentru PSnews.ro despre cum arată situația în Primăria lui OIprescu și care este starea de spirit în raport cu activitatea intensă a procurorilor DNA.

De asemenea, potrivit acestor mărturisiri, posibilul impact al reținerii celui care era mâna dreaptă a lui Sorin Oprescu, ar putea fi unul devastator pentru toate partidele care au consilieri generali la nivelul Primăriei Capitalei.

Nu în ultimul rând, sursa noastră din cadrul Primăriei ne-a precizat că nimic din ceea ar fi promis Solomon Wigler afaceriștilor în privința adoptării unor Planuri Urbanistice Zonale (PUZ) nu se putea realiza fără acordul și votul Consiliului General. Consilierul cu care am stat de vorbă se întreabă retoric unde ajungea presupusa șpagă încasată de consilierul personal ai lui Oprescu, lăsând să se înțeleagă că e posbil ca acele sume de bani să fi ajuns la diverși consilieri generali.

”Tot ce a promis nu se putea realiza fără acordul Consiliului General. Deci unde se duceau banii aia? Aici trebuie să se facă curățenie. Vedeam cum sunt PUZ-uri care la prima ședință nu era votat, la a doua ședință nu era votat, la a treia era brusc votat, în condițiile în care pe perioada asta nu a apărut niciun alt act în plus sau în minus la PUZ-ul respectiv. Cât de prost ai fi, îți dai seama că e ceva acolo. De ce nu ați votat prima oară, de ce nu ați votat a doua oară?

În Consiliul General există o legătură de rudenie între diverși oameni. Nu trebuie să vorbești cu toți, trebuie să vorbești cu 3-4. Dacă nu se forma o majoritate de minim 28 de voturi, cu băieții aia ai lui Vanghelie de la PSD, și cu o parte de la PNL și cu independeții sunt 31-32 de voturi. La PNL vin bilețele cu ”la punctul 1 ridici mâna, la doi lasi mana jos, la trei o ridici  (…)

Banul nu are culoare politică.

Uitați-vă la comisiile cele mai importante: la urbanism, la buget. Uitați-vă la băieții care votează puz-uri.

(…) Acum toată lumea e speriată. Era o expresie în Primărie în grupul de consileri. Unul din consilierii generali a zis acum, vreo 2 sedințe, exact asa: ”Bă dacă vine DNA-ul în Primărie ne ia cu autocarul pe toți!.” Adevărul e că pentru 55 de oameni e autocarul cam mic.”, a precizat consilierul general pentru PSnews.ro.

3 comentarii la “EXCLUSIV Surse: Mărturisirile cutremurătoare care dau fiori tuturor partidelor: ”Dacă vine DNA-ul în Primărie ne ia cu autocarul pe toți!”

  1. va dati seama ca un amarit de consilier are o avere de 3-4 milioane de euro??? E rentier! Nu mai trebuie sa lucreze toata viata lui!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *