Skip to content
Video

EXCLUSIV Mircea Geoană, despre România (Video)

PSnews.ro continuă seria interviurilor video, în cadrul proiectului ”….despre România, cu Laura Chiriac”, și vă prezintă o discuție tranșantă despre actuala situație politică purtată cu fostul președinte al PSD, Mircea Geoană.

În cadrul interviului video acordat PSnews.ro, senatorul Mircea Geoană și-a dezvăluit planul pe termen scurt privind noua formațiune politică pe care urmează să o lanseze, câți parlamentari vor veni alături de noul său proiect  politic, intitulat ”Mişcarea România noastră” și de asemenea care sunt obiectivele pe termen mediu și lung.

Mircea Geoană a oferit și o serie de explicații despre actuala relație pe care o are cu Victor Ponta, care sunt temerile acestuia din urmă și care ar putea fi luna în care actualul executiv va pica în urma unei moțiuni de cenzură inițiată de actuala opoziție.

Fostul președinte al PSD nu a ocolit nici subiectul legat de finanțarea partidelor politice cu bani negri sau cel legat de dosarul ”Mită la PSD”, în care va fi citat ca martor în perioada următoare.

Tot în cadrul interviului video PSnews.ro, Mircea Geoană a comentat, în premieră, zvonurile legate de preluarea șefiei Senatului, în cazul în care se schimbă actuala majoritate, sau pe cea a conducerii Serviciului de Informații Externe.

 

https://www.youtube.com/watch?v=z4JElrZ9PyQ

5 comentarii la “EXCLUSIV Mircea Geoană, despre România (Video)

  1. normal din toate punctele de vedere acest proiect propus de geoana. asta inseamna sa ai o gandire futuristica bazata pe experienta externa acumulata, te dezvolti ca ins, iti dezvolti mentalitatea si viziunea. daca ramai intr-o cloaca si incepi cu jmecherii (ponta, dragnea) nu poti sa ai conceptie pe termen mediu si lung. atat, esti limitat. bun exemplul de la final, cel cu Grecia, alternativa socialista ajunsa la un prag devastator. dar asta este, pe meritate, iar Grecia este in pragul unui colaps total!

  2. Domnu’ prostanac, tu in 2009 ai fost cel ce a reusit sa piarda niste alegeri pe care altii ti le castigasera deja! Toate sindicatele , organizatiile si asociatiile posibile au fost adunate sa te sprijine , ca decat cu Basescu era mai bine cu oricine. Antonescu saracul s-a pozat cu fularul rosu la gat, doar doar o sa iesi presedinte. Si ai reusit incredibila performanta sa pierzi acele alegeri, mergand la prietenul tau mafiot si infractor Vantu, la jacuzzi!!!! Cat de prost poti sa fii? Ce legitimitate mai crezi tu ca ai in fata romanilor dupa asemnea nerozie? Tot bati apa in piua cati te sprijina pe tine, dar in afara de romii lui Vanghelie eu nu am vazut nici macar 1 (unul) care sa te sustina!! Asa ca lasa-ne, esti mult prea penibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *