Skip to content
Politică

EXCLUSIV Mișcare surpriză a PLR pe moțiunea ACL

Moțiunea de cenzură depusă de Alianța Creștin Liberală naște mișcări interesante în Parlament.

Este cea de-a doua moțiune de cenzură pe care opoziţia o depune împotriva Guvernului Ponta, însă,  privind dincolo de încercările opoziției, putem observa mișcări surpriză  în Parlament.

Partidul Liberal Reformator se poziționează extrem de interesant pe subiectul moțiunii de cenzură. Deși se afișează ca parteneri, ca susținători și ca aliați ai PSD-UNPR-PC, partidul condus de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se detașează de astfel de inițiative.

Contactată de PSnews.ro, vicepreședintele PLR Grațiela Gavrilescu a declarat că partidul nu va vota în nici un fel la moțiunea de cenzură depusă de ACL.

„PLR va fi în sală dar nu va vota în nici un fel. Motivele pentru care au făcut această moțiune sunt pur și simplu neîntemeiate. Moțiunea a fost depusă doar  ca o campanie, pre-campanie la prezidențiale și voiau să se mai pună puțin în valoare pentru că PNL  e așa cum e la ora actuală Nu sunt motive întemeiate. Ei sunt în campanie și de aceea fac asta”, a declarat vicepreședintele PLR pentru PSnews.ro.

Așadar, PLR nu va vota nici împotriva moțiunii, nici pentru aceasta. Un subiect care dă de gândit, având în vedere faptul că liberalii reformatori au făcut deja un pact cu conservatorii, la nivelul Camerei Deputaților, formând grupul comun liberal-conservator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *