Skip to content
Politică

UPDATE EXCLUSIV Nicușor Dan refuză oferta PNL și pregătește strategia pentru Primăria Capitalei

UPDATE 16:55

Ulterior, Nicușor Dan a revenit cu un comunicat de presă, potrivit căruia:

„Problema Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului este una complexa, iar propunerea PNL de adaugare in comisie a unui reprezentant al societatii civile nu rezolva situatia complicata a acesteia, oricat de laudabila ar fi preocuparea pentru componenta si functionarea acestei structuri”, a declarat Nicusor Dan, presedintele Grupului de Initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul.

Nicușor Dan a contactat PSnews.ro precizând că textul nostru nu reflectă afirmațiile sale. Pentru a respecta rigoarea jurnalistică, PSnews.ro pune la dispoziție întreaga conversație telefonică: 

 

—————-

 

PNL a anunțat, printr-un comunicat de presă, că lansează o propunere publică pentru Nicușor Dan. Liberalii doresc ca activistul să devină membru în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanismului.

Contactat de PSnews.ro, Nicușor Dan a declarat că nu este interesat de oferta liberalilor, iar până în prezent n-a luat legătura cu nimeni din PNL.

„E o ofertă publică. Nu m-au contactat direct”, a precizat Nicușor Dan.

„Nu se pune problema (n.r. să fie membru PNL). Am depus actele pentru înființarea partidului – Uniunea Salvați Bucureștiul. Avem un proiect pentru București”, a adăugat activistul.

Alături de acest partid va candida pentru Primăria Capitalei în vara anului 2016.

 

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *