Skip to content
Politică

UPDATE EXCLUSIV Nicușor Dan refuză oferta PNL și pregătește strategia pentru Primăria Capitalei

UPDATE 16:55

Ulterior, Nicușor Dan a revenit cu un comunicat de presă, potrivit căruia:

„Problema Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului este una complexa, iar propunerea PNL de adaugare in comisie a unui reprezentant al societatii civile nu rezolva situatia complicata a acesteia, oricat de laudabila ar fi preocuparea pentru componenta si functionarea acestei structuri”, a declarat Nicusor Dan, presedintele Grupului de Initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul.

Nicușor Dan a contactat PSnews.ro precizând că textul nostru nu reflectă afirmațiile sale. Pentru a respecta rigoarea jurnalistică, PSnews.ro pune la dispoziție întreaga conversație telefonică: 

 

—————-

 

PNL a anunțat, printr-un comunicat de presă, că lansează o propunere publică pentru Nicușor Dan. Liberalii doresc ca activistul să devină membru în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanismului.

Contactat de PSnews.ro, Nicușor Dan a declarat că nu este interesat de oferta liberalilor, iar până în prezent n-a luat legătura cu nimeni din PNL.

„E o ofertă publică. Nu m-au contactat direct”, a precizat Nicușor Dan.

„Nu se pune problema (n.r. să fie membru PNL). Am depus actele pentru înființarea partidului – Uniunea Salvați Bucureștiul. Avem un proiect pentru București”, a adăugat activistul.

Alături de acest partid va candida pentru Primăria Capitalei în vara anului 2016.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *