Skip to content
Politică

EXCLUSIV Nouă lovitură dură pentru liberali. O organizație a PNL din București pleacă in corpore la Tăriceanu

OUG-ul privind migrația aleșilor locali aruncă PNL în aer. Deși Klaus Iohannis a anunțat că liberalii vor contesta în instanță orice plecare din partid a unui ales local, această amenințare din partea liderului PNL pare să nu îi sperie pe liberalii nemulțumiți de actuala situație din PNL.

După ce la nivel parlamentar  nu mai puțin de 35 de parlamentari PNL au trecut la partidul lui Tăriceanu, același lucru se petrece în acest moment și în planul aleșilor locali.

Unul din liderii importanți ai PNL sector 2 a dezvăluit pentru PSnews că astăzi, alături de aproape toți aleșii locali liberali din sectorul 2, dar și de peste 100 de membri simpli, au decis  să se înscrie în Partidul Liberal Reformator condus de Tăriceanu.

Din cei 6 aleși locali ai PNL de la nivelul sectorului 2, patru au decis astăzi să părăsească partidul condus de Klaus Iohannis în favoarea PLR.

Sandu Emil, liderul consilierilor locali PNL din Consiliul Local sector 2, alături de alți trei aleși locali liberali  din sectorul 2 și anume Dragoș Pârvulescu, Alberto Manciulea și Ionuț Ciornohac au semnat astăzi adeziuea la partidul condus de Tăriceanu. Alături de aceștia au plecat și toți membrii organizației de tineret și studenți ale PNL sector 2.

Motivul trecerii la PLR ar fi legat de actuala situație din PNL și de faptul că fuziunea cu PDL este un aspect care îi deranjează pe numeroși membri din rândul doi.

”Păi cum am putea să fim noi parteneri cu cei care au distrus România, cu cei cu care ne-am înjurat la propriu? (n.r.: referindu-se la PDL). Am decis că este momentul să părăsim PNL, partid în care nu ne mai regăsim. Ne-am înscris în PLR și vom face campanie pentru Călin Popescu Tăriceanu”, a precizat Robert Lazăr, noul președinte al PLR Sector 2.

3 comentarii la “EXCLUSIV Nouă lovitură dură pentru liberali. O organizație a PNL din București pleacă in corpore la Tăriceanu

  1. Adrian neacsu un personaj cu dosare penale…cum sa nu plece toti oamenii de langa el.este recunoscut ca fiind cel mai incapabil presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *