Skip to content
Politică

EXCLUSIV Nuți scrie cum vorbește EBA

Elena Udrea o ia pe urmele fiicei fostului presedinte Traian Basescu, Elena Basescu, zisa EBA, renumita pentru modul in care siluieste limba romana. Diferenta este ca Udrea nu vrobeste precum EBA, ci scrie asa cum vorbeste aceasta.

Fostul ministru al Dezvoltarii a comentat pe Facebook, intr-o postare din 23 septembrie 2015, decizia parlamentarilor PNL de a intra in greva japoneza.

„Cata ipocrizie la PNL! Anunta ca face doua luni de greva japoneza pentru ca PSD nu doreste sa adopte Legea votului prin corespondenta! Serios??? In realitate, exista un proiect bun al votului prin corespondenta depus de PMP in Parlament inca din 2013 si respins de doua ori de PNL, de fiecare data alaturi de PSD. O data in februarie 2014, cand cele doua partide erau USL si au votat impotriva si, a doua oara in decembrie 2014 cand si liberalii si social democratii s-au opus acestei legi. Asa ca, scutiti-ne de demagogie si penibil! Nu este nicio diferenta intre PNL si PSD si, cel mai onest era sa ramana impreuna asa cum au fost, in USL”, a scris Udrea.

Primul comentariu la acest text nu a avut, insa, nicio legatura cu subiectul la care se referea Elena Udrea.

„Nu i prueste deloc Ne a omorat si taxumetria cu ilfovul”, a scris un prieten al Elenei Udrea de pe Facebook. Surprinzator, comentariul a starnit interesul Elenei Udrea, care a intrat in dialog cu cititorul ei de pe Facebook. Problema a fost insa ca fostul ministru al Dezvoltarii s-a molipsit de la stilul de scris al comentatorului, uitand probabil cum se scrie corect romaneste.

Astfel, Udrea i-a explicat partenerului de dialog ca nu are nicio legatura cu firma de taximetre „Pelicanul” si ca este o minciuna lansata chiar de patronul acestei societati, „ca multi alti excroci”.

„Va intreb pentru ca presupun ca vreti sa spuneti ca am vreo treaba cu taxi Pelican, din Ilfov. Aud aceasta intoxicare de cinci ani! Nu am nicio treaba cu taximetria si va rog sa spuneti si colegilor. Minciuna a fost lansata chiar de patronul firmei Pelican, ca multi alti excroci, crezand ca il ajuta la ceva sa imi asocieze numele”, s-a explicat Elena Udrea.

udrea1

Daca nu e Eba, e Grapini

Modul gresit in care Elena Udrea a scris cuvantul „escroci”, punand litera „x” acolo unde nu avea ce sa caute, a fost observata de o cititoare a ei de pe Facebook. Aceasta i-a atras atentia asupra greselii gramaticale, comparand-o insa nu cu Elena Basescu, ci cu la fel de vestita Maria Grapini.

„Nuți dragă, pe termeni din categoria ‘excroci’ are M. Grapini licență! Chiar nu mă așteptam din partea ta! Dă-i cu rigla peste degete scribului și pune-l să scrie de 100 de ori ‘escroc’”, i-a transmis aceasta Elenei Udrea.

udrea2

Totusi, pana la momentul redactarii acestui articol, greseala nu fusese remediata.

1 comentariu la “EXCLUSIV Nuți scrie cum vorbește EBA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *