Skip to content
Politică

EXCLUSIV Orban aduce lămuriri: de ce nu a fost lângă Iohannis într-un moment important?

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban aduce lămuriri: de ce nu a fost prezent lângă şeful statului, Klaus Iohannis, într-un moment important?

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV Marele absent. Iohannis, lăsat de izbelişte la deschiderea anului şcolar

PSnews.ro a scris, luni, că Orban (liderul PNL Dâmboviţa) a lipsit de la festivităţile de deschidere a anului şcolar desfăşurate la un liceu din Târgovişte, eveniment la care a luat parte preşedintele Klaus Iohannis. Ludovic Orban a declarat, miercuri, pentru PSnews.ro, că motivul pentru care a lipsit de la deschiderea anului şcolar a fost propriul fiu, pe care l-a însoţit la debutul anului şcolar.

„Am un băiat care începe şcoala”, ne-a explicat liberalul.

Politicianul s-a plâns că pe lângă Iohannis au fost prezenţi mulţi social-democraţi, dar a precizat că şeful statului nu i-a cerut explicaţii pentru absenţa lui.

„A fost plin de feţe «roşii», ca să zic aşa. Au fost şi liberali pe-acolo, dar mai puţin. Domnul preşedinte Iohannis poate să se supere, dar familia e pe primul plan. Dar nici nu a fost vreo discuţie pe tema asta. El nu a comunicat cu partidul privitor la prezenţa lui la deschiderea anului şcolar. Totuşi, nu a venit pe neaşteptate; a venit instituţional, prin Ministerul Educaţiei, prin Inspectoratul Şcolar”, a mai relatat Ludovic Orban.

1 comentariu la “EXCLUSIV Orban aduce lămuriri: de ce nu a fost lângă Iohannis într-un moment important?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *