Skip to content
Politică

EXCLUSIV Orban pregătește astăzi prima acțiune de campanie în PNL. Află toate detaliile întâlnirii

Numele lui Ludovic Orban este vehiculat pentru a prelua interimatul Partidului Național Liberal, după ce Klaus Iohannis va merge și se va instala la Cotroceni.

Pe de altă parte, în PNL, Ludovic Orban trezește nemulțumirea unui număr uriaș de lideri importanți ai partidului. În aceste zile, conform informațiilor noastre, se trag toate sforile pentru ca Ludovic Orban să rămână pe margine și de data aceasta.

Fostul ministru al Transporturilor încearcă totuși să îi atragă de partea sa pe liderii din teritoriu ai PNL și organizează astăzi prima acțiune de campanie internă.

Încercând să fugă departe de ochii presei indiscrete, Orban a decis să organizeze întâlnirea cu liderii liberali, din Dâmbovița, departe e București.

Astfel, astăzi, începând cu ora 18, la restaurantul Popasul Iancului, aflat la kilometrul 56 pe austrostrada București- Pitești, pe sensul de mers către Pitești, Ludovic Orban va organiza o mega petrecere, la care a invitat peste 500 oameni din PNL și PDL Dâmbovița.

Restaurantul la care se vor întâlni liberalii și democrat- liberalii pentru o ședință informală se numește ”Popasul Iancului” și, conform informațiilor noastre, ar fi ”controlat”, prin interpuși, de consilierul județean al PNL din Dâmbovița, Alexandru Bănilă.

Totodată, conform informațiilor noastre, au fost lansate invitații și către mai mulți lideri naționali ai PNL și PDL, dar până în acest moment niciunul nu a dat curs invitației lui Orban.

Unul din vicepreședinții liberali au precizat pentru PSnews.ro”100% Klaus Iohannis nu va participa la întâlnire, deși Orban și-ar fi dorit acest lucru”, motivând că ”Iohannis trebuie să stea departe acum de orice întâlnire electorală, având în vedere că i-a fost validat mandatul de către CCR.”

Citește și: Vasile Blaga: ”Ludovic ar trebui arestat”. De ce nu poate Ludovic Orban sa fie președinte PNL?

1 comentariu la “EXCLUSIV Orban pregătește astăzi prima acțiune de campanie în PNL. Află toate detaliile întâlnirii

  1. Nu are ce cauta in partide oameni care au fost sau sunt certati cu legea. Ar trebui interzisa migrarea la alte partide si pusi oameni tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *