PARADOX PMP a bătut palma cu PSD la București

La ședința de joi a Consiliului General al Capitalei, PNL și PDL au pierdut din nou majoritatea în fața celor din PSD și a lui Oprescu, după ce 3 consilieri generali ai PDL au decis să părăsească partidul și să se proclame independenți, cel puțin la prima vedere.

Conform unor surse din cadrul Primăriei Capitalei, cei trei consilieri generali care au dezertat astăzi din PDL și au înclinat balanță în favoarea PSD.

Virginia Mihailovici, Gabriel Pârvu şi Cristian Ţugurel sunt cei 3 democrat liberali care au decis să se alăture unui nou proiect politic.

Conform aceleiași surse, toți cei 3 aleși locali vor urma să se alăture PMP, chiar dacă, la nivel oficial, aceștia vor fi independenți.

Gabriel Pârvu a fost chiar numit viceprimar al Capitalei, chiar la ședința de joi, după ce fostul liberal, Marcel Nicolaescu și-a depus demisia. Pârvu a fost votat de majoritatea PSD-PPDD, care în prezent numără 33 (27 din partea PSD-PC-UNPR, 3 de la PPDD și cei 3 fosti democrat- liberali, actualmente ”independenți”) de consilieri generali, în timp ce ACL se mai bazează pe doar 21 de oameni în Consiliul Primăriei Capitalei.

La ședința de astăzi a CGMB au participat și Ecaterina Andronescu, liderul PSD București și Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL