Skip to content
Politică

EXCLUSIV Petrache, surprins de politica lui Dragnea: „Statul înseamnă eu”

Secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), Marian Petrache, s-a declarat surprins de ceea ce înseamnă statul pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, subliniind faptul că pentru șeful social-democraților „statul înseamnă eu”.

Întrebat ce părere are despre Congresul PSD, liderul PNL a declarat că ar traduce reforma PSD, prin „transformarea României într-un mic Teleorman”.

„As traduce reforma PSD prin transformarea Romaniei intr-un mic Teleorman, transformarea Romaniei intr-o tara la fel de bogata cum e Teleorman, acolo unde domnul Dragnea a avut ocazia sa isi manifeste, sa isi aplice politicile de stanga. Acolo s-a vazut cel mai bine ce inseamna statul PSD. Si sunt convins ca lumea, oamenii care stiu politica, stiu sa faca diferenta intre o doctrina bazata pe stat minimal si statul care inseamna „eu”, „eu sunt statul”, cel pe care l-a propovaduit Dragnea in discurs.”, a declarat in exclusivitate pentru PSNews Marian Petrache.

În același timp, liderul PNL s-a declarat uimit de prezența șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu,  la Congresul PSD.

„Sunt uimit ca la acest congres si la acest discurs a participat dl Tariceanu, omul care intr-o perioada a vorbit cel mai mult despre nevoia unui stat liberal, adica a unui stat minimal in Romania. De data aceasta nu a avut replica. Probabil ca si pe dumnealui noua guvernare l-a facut sa treaca de la statul liberal la atotputernicul stat exprimat de Liviu Dragnea”, a declarat Marian Petrache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *