Skip to content
Politică

EXCLUSIV PNL mai ”repatriază” un deputat de la PLR. Condiția pusă de acesta pentru revenirea în rândul liberalilor

Partidul Național Liberal își îngroașă tot mai mult rândurile în Parlament, în timp ce Partidul Liberal Reformator, condus de Călin Popescu Tăriceanu, pierde deputați pe bandă rulantă.

După ce au atras de partea lor, în ultimele săptămâni, mai mulți deputați și senatori, liberalii mai pregătesc un ”transfer” politic.

Romeo Rădulescu, fost deputat PDL, ce a trecut la PLR înainte de alegerile prezidențiale, ”la pachet” cu peste 500 de membri din PDL Vâlcea, a confirmat, pentru PSnews.ro, că și-a negociat revenirea în rândul PNL.

Citește și: Încă un deputat PDL trece la partidul lui Tăriceanu alături de peste 500 de oameni. VIDEO

Condiția obligatorie impusă de deputatul Romeo Rădulescu este să fie repus în funcția de șef al PNL Vâlcea- organizația municipală, altfel nu ia în calcul o revenire în rândul liberalilor.

Întrebat dacă a purtat negocieri cu conducerea noului PNL pentru revenirea în partid, Romeo Rădulescu a confirmat informația.

”Aștept deocamdată. Mi-au promis că o să imi dea funcția pe care am avut-o înainte, Președinte la organizația municipală Vâlcea. Eu am fost dată afară din PDL din această funcție. Eu am plecat, la vremea respectivă, cu 500 de membri. Toți oamenii vor acum să se întoarcă, cu condiția aceasta (n.r.: ca Romeo Rădulescu să preia funcția de președinte al PNL Vâlcea- organizația municipală)”, a precizat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, deputatul Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *