Skip to content
Politică

EXCLUSIV PNL pune tunurile pe Băsescu pe teme de justiţie: „Un om politic responsabil ar trebui să ştie…”

PNL pune tunurile pe fostul preşedinte Traian Băsescu pe teme de justiţie: „Un om politic responsabil ar trebui să ştie…”

Purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe, a declarat, vineri, pentru PSnews.ro (în legătură cu afirmaţiile lui Băsescu conform cărora nu se susţine acuzaţia de conflict de interese faţă de premierul Victor Ponta), că „un om politic responsabil ar trebui să ştie până unde merg declaraţiile politice”.

" "

„Un om politic responsabil (pentru că Traian Băsescu acum se pretinde a fi om politic, a avea participare politică) ştie foarte bine în ce sens sau cât îşi permite să facă declaraţii asupra dosarelor aflate pe rolurile instituţiilor din justiţie. Deci declaraţiile sunt total inadecvate. Până acum ceva timp, nu comenta deciziile justiţiei. Trebuie să se abţină, pentru că un om responsabil care face politică ar trebui să ştie cam până unde merg declaraţiile politice. N-au niciun fel de valoare aprecierile lui, sunt subiective”, a punctat Stroe.

Totodată, Ionuţ Stroe a reacţionat la afirmaţia lui Traian Băsescu, care l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu a pus suficientă presiune pe Victor Ponta, pentru ca acesta să-şi dea demisia. („Eu puneam de a doua zi după prezidenţiale. Pe 17 noiembrie, îl tocam. La Universitate, era «minicinosul, plagiatorul», avea marea responsabilitate – «iată un mod defectuos al organizării votului din diaspora»”, a arătat fostul preşedinte.)

„Nu înţeleg la ce se referă prin «a toca», dar, din fericire pentru ţara asta, Traian Băsescu nu se mai găseşte în poziţia de a mai «toca» pe cineva, din funcţia de preşedinte. Cu ghilimelele de rigoare”, a conchis purtătorul de cuvânt al PNL.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *