Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima ieşire la rampă a UNPR după discuţiile pe Codul Fiscal. Care a fost atmosfera

EXCLUSIV Prima ieşire la rampă a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) după discuţiile pe Codul Fiscal. Care a fost atmosfera din timpul consultărilor.

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu a declarat, joi, pentru PSnews.ro, că atmosfera a fost „bună”, poziţiile au fost, „pe alocuri ferme” şi a fost atins consensul „atât de necesar în vremurile noastre”.

Confirmând informaţiile date de televiziunile de ştiri, referitoare la reducerea treptată a TVA şi la eliminarea supraacizei pe carburanţi, parlamentarul a adăugat: „Măsurile sunt bune pentru ţară şi pertinente. A fost o atmosferă bună, de discuţii, fiecare a venit cu propuneri… Au fost discuţii, pe alocuri poziţii chiar nu neapărat aprinse, dar ferme. Ne-am făcut calculele – în spatele fiecărei cifre, au fost nişte calcule făcute. Cu toţii am căzut de acord că este important să existe consens pentru ca acest Cod să facă o adevărată reformă fiscală pozitivă în România, cu acordul tuturor forţelor politice din România. Asta a fost treaba bună şi concluzia finală: că această comisie şi-a atins obiectivul şi am atins acest consens atât de necesar în vremurile noastre”.

1 comentariu la “EXCLUSIV Prima ieşire la rampă a UNPR după discuţiile pe Codul Fiscal. Care a fost atmosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *