EXCLUSIV Prima reacție a unuia dintre liderii locali ai PNL maziliți de conducerea partidului

Deputatul PNL Neamț, Dorinel Ursărescu a relatat, în exclusivitate pentru PSnews.ro  modul în care a decurs ședința Biroului Permanent Național al PNL, în cadrul căreia acesta a demisionat din funcția de președinte al organizației PNL Neamț.
„Mi-am dat demisia din fucția de președinte al filialei. Trebuie să recunosc că foarte mulți aleși locali din Neamț, din PNL sunt realmente revoltați de ceea ce s-a întâmplat, de modul în care s-a instrumentat toată acțiunea aceasta a conducerii PNL și mă așteaptă să discutăm, să luăm o decizie împreună”, a declarat Dorinel Ursărescu.

Acesta a afirmat, referitor la colegii săi de filială că „oamenii au fost jigniți, au fost tratați cu un mare dispreț de către reprezentanții conducerii PNL. În maniera în care li s-a spus „Și-așa nu reprezentați mare lucru, activitatea este spre 0, deci nu este o pierdere foarte mare pentru PNL” Astea sunt expresiile secretarului general al partidului în fața unor oameni care sunt de 24 de ani în PNL, fără să aibă niciun fel de satisfacție, decât aceea că poate, cineva, îi respectă pentru activitatea lor. În momentul în care sunt disprețuiți, batjocoriți de conducerea partidului, oamenii sunt realmente revoltați și vor să avem o discuție.”

Deputatul de Neamț a declarat, referitor la planurile de viitor ale sale și ale colegilor săi că „vom lua o decize în solidar. Aștept să mă consult cu ei, să vedem care sunt pozițiile lor. Din nefericire a cam murit spiritul PNL. Eu azi am văzut un PNL care nu mai dă 2 bani pe valorile care au clădit acest partid, valori care ne-au ținut laolaltă, în ani grei. Nu mai contează atașamentul față de partid, munca, tot ce ai făcut în partid. Și vine cineva să dea cu piciorul și să batjocorească o mulțime de oameni care s-au sacrificat pentru acest partid.”

Ursărescu a mai adăugat că „în acest moment nu am luat decât decizia de a demisiona din poziția de președinte de filială. Miercuri voi avea o întâlnire cu colegii mei și vom decide ce vom face. Nu am alt gând decât să mă consult cu colegii mei și împreună, după ce vom lua o decizie, să o anunțăm.”

„Foarte mulți colegi de partid m-au sunat înainte de ședința de birou, sfătuindu-mă să nu-mi dau demisia. Și chiar le mulțumesc că au fost alături de mine. Mulți mi-au spus că propunerea demiterii mele nu ar trece în Birou, dar demisia mea era luată, ferm. Eu nu puteam să rămân președinte de filială cu niște factori de conducere care îmi sunt ostili.”, a concluzionat deputatul Dorinel Ursărescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL