Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima reacție din PDL privind propunerea inedită a Elenei Udrea

Președintele PMP Elena Udrea a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a  declarat că în cazul în care ar ajunge la Cotroceni, ar desemna-o în funcția de prim-ministru chiar pe fosta sa colegă de partid, Anca Boagiu.

„Aș putea propune în fruntea Guvernului o femeie care să își formeze o echipă puternica și competentă, pe care să o conducă, și care să stea la birou foarte mult timp. Mă gândesc că o femeie pe care aș putea să o propun în această funcție ar fi Anca Boagiu. Ea este de la alt partid, nu se pune problema, dar este o femeie cu care am guvernat și consider că a fost un ministru foarte bun”, a declarat președintele PMP.

În replică, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu spune că Elena Udrea dă dovadă că PMP nu are o variantă viabilă pentru funcția de premier.

„E un semn că PMP nu are premier”, a declarat pentru PSnews.ro Cătălin Predoiu.

Dacă toți ceilalți candidați la prezidențiale au pregătită câte o variantă de premier în cazul în care ar ajunge la Cotroceni, PMP este unul dintre puținele partide care nu a făcut nici un fel de precizare pe această temă până astăzi.

ULTIMA ORĂ Udrea DEZVĂLUIE ce lider PDL ar pune premier

1 comentariu la “EXCLUSIV Prima reacție din PDL privind propunerea inedită a Elenei Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *