Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima reacție din PSD după audierea lui Vanghelie la DNA

Edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, este audiat de procurorii DNA, fostul lider PSD fiind chemat sa dea explicaţii in dosarul votului din Diaspora.

Marian Vanghelie a cerut în urma cu cateva zile autoritatilor sa verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Victor Ponta, Liviu Dragnea, Titus Corlatean si strategul de campanie al PSD, Bogdan Teodorescu, despre votul in diaspora. „O sa vedeti ce discutau ei despre cum sa nu se faca sectii de vot in strainatate”, a spus Vanghelie la B1 TV.

Unul dintre deputații PSD, fost consilier al premierului Ponta, Radu Popa, care deseori  l-a critic public pe Liviu Dragnea privind modul de desfășurare al votului din Diaspora, contactat de PSnews.ro pentru a afla ce părere are despre audierea lui Vanghelie la DNA în dosarul votului din Diaspora, a transmis că își dorește ca premierul Ponta să nu fi avut nicio implicare în blocarea votului din afara țării,

„Îmi doresc ca Ponta să nu fi avut nicio implicare în blocarea votului din diaspora. Îmi doresc foarte mult ca Victor Ponta să nu fie implicat pentru că blocarea votului a fost una dintre cauzele pentru care a pierdut alegerile prezidenţiale şi, dincolo de asta, înţeleg că este şi o faptă penală dar eu, din câte ştiu, lucrurile sunt într-o cercetare şi din cauza asta nu vreau să am puncte de vedere.”, a precizar Radu Popa.

Întrebat dacă el crede că  va fi cineva, totuşi, pus sub urmărire penală, Popa ne-a dclarat că nu dorește să comenteze, însă justiția să-și facă treabă, punctând că toți cei care sunt vinovați trebuie să răspundă.

„Nu pot să-mi dau seama pentru că nu sunt la curent cu dosarul. E un dosar în cercetare şi nu vreau să ma hazardez să comentez. Justiţia să-şi facă treaba. Toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să răspundă.”, a declarat pentru PSnews.ro, fostul consilier al premierul Ponta, Radu Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *