Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima reacție din PSD privind ieșirea de la guvernare

Unul din liderii cei mai cunoscuți ai PSD a avut o primă reacție cu privire la propunerea colegului său Robert Negoiță ca PSD să facă un pas în spate de la guvernare.

Mădălin Voicu, unul din cei mai vechi lideri ai PSD, a explicat pentru PSnews.ro care este punctul său de vedere cu privire la solicitarea lui Robert Negoița ca partidul să părăsească guvernarea.

”Este o analiză pe care poate o va lua partidul. Trebuie făcută oricum o discuție. Acolo nu e vorba numai despre PSD. Oricum, o analiză serioasă şi concluzii eficiente trebuiesc trase. Eu acum nu spun că PSD trebuie sau nu trebuie să iasă. Din discuţii, analize şi lucruri concrete se pot trage nişte concluzii. Altfel, nu am cum sa prevestesc.

Astea, cum a dat domnul Negoiţă, sunt declaraţii politicianiste şi uşor superficiale. Dacă eşti un om serios şi reprezinţi un partid, trebuie să iei o concluzie a partidului pe care s-o emiţi ca şi concluzie finală.

Eu nu pot să spun dacă va fi o şedinţă care să analizeze toate erorile, toate carenţele ce s-au comis ăn ultimele trei săptămâni, poate atunci vom putea avea o opinie oficială.

Dar aşa, să ne hazardăm să spunem cum au stat lucrurile, nu pot avea un punct de vedere. acum. Probabil că o să-l am. Eu, fiind un om disciplinat, nu pot să fac acum evaluări fără să am date concrete”, a explicat Mădălin Voicu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *