Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima reacție a Noricăi Nicolai privind suspendarea lui Băsescu

" "

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, a oferit în exclusivitate pentru PSnews.ro, un punct de vedere privind cea de-a treia procedura de suspendare a lui Traian Băsescu, inițiată de Călin Popescu Tăriceanu în cursul zilei de luni.

 ”Traian Băsescu s-a suspendat singur de 10 ani. Acum la final de mandat dacă l-ar mai suspenda o dată pentru comportamentul pe care l-a avut pare ușor inutil.

" "
" "

PNL în momentul de față este într-o situație delicată pentru că PNL a fost unul din partidele care a susținut primele două suspendări. Conducerea partidului va lua o decizie cu privire la suspendare și nu doresc să am o opinie cu privire la acest subiect”, a precizat Norica Nicolai privind demersul de suspendare al lui Traian Băsescu, inițiat de Călin Popescu Tăriceanu.

Norica Nicolai este cunoscut drept unul dintre cei mai aprigi adversari politici ai lui Traian Băsescu, după ce acesta, inexplicabil, a respins nominalizare acesteia pentru poziția de ministru al Justiției, în 2008.

" "

1 comentariu la “EXCLUSIV Prima reacție a Noricăi Nicolai privind suspendarea lui Băsescu

  1. Alta care sta cu un picior in caruta si cu altul in teleguta. Incepe sa semene cu Boc. Ea sta in ALDE dar si in PNL-ul care e in PPE, iar Boc in PNL dar o arde cu PMP-ul. Si amandoi ne vorbesc despre moralitatea clasei politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *