Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima reacție oficială a Ambasadei SUA cu privire la zvonul ridicării vizei diplomatice a lui Ponta

Potrivit unui zvon apărut miercuri dimineață în mediul online, premierului Victor Ponta i s-ar fi retras viza diplomatică pentru accesul în Statele Unite ale Americii. Această decizie ar fi fost luată după ce în Parlament a fost respinsă solicitarea DNA de încuviințare a urmăririi penale a șefului Guvernului.

Într-un punct de vedere oferit PSnews.ro, reprezentanții Ambasadei SUA la București au precizat că nu pot oferi detalii despre documente precum vizele pentru că acestea se supun confidențialității, potrivit legislației americane.

„Documentele privind vizele sunt confidenţiale conform legislaţiei americane. Nu discutăm detalii despre cazurile individuale de vize.”, a precizat Ambasada SUA la București pentru PSnews.ro.

Șeful Guvernului, Victor Ponta, a avut și el o reacție pe pagina sa de socializare cu privire la acest zvon, punctând că este ”o mizerie.”

”Ca să oprim încă o dezinformare mizerabilă a propagandei securiste – am verificat personal și NU am nicio viza (nici diplomatică, nici turistică) retrasă de către SUA! Ce mizerie!”, a precizat miercuri, Victor Ponta, pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *