Skip to content
Politică

EXCLUSIV PRIMELE reacții din PSD privind tandemul Dragnea-Ghiță

Sebastian Ghiță, suspendat marți din toate funcțiile din PSD, a anunțat că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru șefia PSD, după alegerile prezidențiale din această toamnă.

După ce președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat că, cel mai probabil, filiala pe care o conduce îi va susține pe cei doi în cursa pentru președiniția partidului, deputatul PSD, Mădălin Voicu, a declarat pentru PSnews.ro că Șova nu putea candida pentru o astfel de funcție.

”În ultimul timp se repede o grămadă de lume să fie președinte PSD. E dreptul fiecăruia să candideze. În niciun caz Șova nu putea fi un candidat în sensul acesta. În ceea ce îl privește pe Dragnea este un bun organizator, nu știu Ghiță cât de mult reușește să convingă, iar Dolineaschi și-a făcut datoria de secretar general și este un băiat care nu trebuie să fie neapărat președinte, dar poate lucra în echipă. În afară de Dragnea care este actualmente vizat pentru a fi președinte PSD cred că vor fi alții care vor să își impună punctul de vedere sau poziția. Pentru moment e bine așa. Eu nu pot să spun despre Ghiță dacă e bun sau rău. Problema este cât de credibil este fiecare dintre cei trei. Eu am nevoie de oameni care să aibă vână. Un partid ca PSD nu trebuie condusă dintr-un birou. Dosarul în care este acuzat nu este unul care să reprezinte un disconfort domnului Dragnea”, a declarat Mădălin Voicu pentru PSnews.ro.

Marian Oprișan, unul din cei mai importanți lideri ai PSD din teritoriu, a precizat pentru PSnews.ro, faptul că ”orice membru PSD are dreptul de a-și depune candidatura” pentru funcția de președinte al social-democraților la Congres.

De asemenea, Oprișan a explicat că ”este confortabil cu orice viitoare conducere decisă la Congresul PSD din februarie de delegații care vor participa și vor alege”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *