Skip to content
Politică

EXCLUSIV PSD, sub zodia „instituțiilor” de forță?

În ultimele luni, discursul PSD a fost unul axat pe faptul că democrația din România s-ar afla sub asediul binomului DNA – SRI. Mai mult decât atât, liderii social-democrați vorbeau despre posibilitatea ca Guvernul să fie schimbat de către servicii sau de procurori.

Totuși, acest discurs al PSD pare a avea de suferit, mai ales în contextul Congresului din această duminică. Pe lista vicepreședinților PSD se află și șeful comisiei de control a SRI, Georgian Pop. Deputatul PSD pare să fi fost ales fără probleme în funcția de vicepreședinte al PSD, lăsând totuși mari semne de întrebare.

De asemenea, sociologul Alin Teodorescu susţinea zilele trecute că în interiorul PSD există un grup de interlopi, care îi fac opoziţie noului preşedinte al partidului, Liviu Dragnea. Potrivit declaraţiilor sale, Teodorescu susţine că interlopii sunt securiştii cu diplome de doctori SRI.

„Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membru în Guvern , membri în Guvern. (…) Vă spun eu. Doctori SRI. Făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum. Voicu şi-a dat demisia şi a veniut altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere, votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu acești interlopi, nu poţi să le spui altfel”, a completat sociologul.

Se pare că pentru cei din PSD, când aud de SRI încep să aibă coșmaruri și fug și se ascund sub masă. Este cel puțin ciudat faptul că un membru PSD, fără realizări notabile în spațiul public, este propulsat vicepreședinte al partidului, fiind „recomandat” de funcția de control a SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *