Skip to content
Politică

EXCLUSIV Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, invitatul din această săptămână în cadrul interviurilor video PSnews.ro

" "

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, este invitatul din această săptămână în cadrul emisiunii „…despre România, cu Laura Chiriac”.

Dacă ultimul invitat al interviurilor video  PSnews.ro a fost din sfera stângă a politicii românești și anume europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, săptămâna aceasta vă propunem un dialog cu un invitat de pe partea dreaptă a scenei politice, care reprezintă vocea Partidului Național Liberal.

" "
" "

Purtătorul de cuvânt al PNL a comentat  subiectul care pare începutul sfârșitului premierului Victor Ponta și anume despre perchezițiile de la firma cumnatului premierului și dacă s-ar impune  demisia acestuia.

Ionuț Stroe a discutat în cadrul acestui interviu despre obținerea majorității parlamentare, câte voturi mai au nevoie liberalii pentru a trece în planul puterii, dar și pe cine pregătesc pentru preluarea șefiei Camerei Deputaților și Senatului.

Deputatul Ionuț Stroe a vorbit în cadrul interviului video PSnews.ro despre formarea noului Guvern PNL, dacă vor reuși să contureze o majoritate parlamentară, dar și cum vor vota liberalii dacă se ajunge în situația în care procurorii ar solicita încuviințarea urmăririi penale  în cazul copreședintelui PNL Vasile Blaga.

Totodată, liberalul Ionuț Stroe a precizat și stadiul fuziunii PNL- PDL în teritoriu, dar și ce rezolvare ar putea avea datoriilor istorice ale PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *