Skip to content
Politică

EXCLUSIV Reacția lui Orban/ Lider PNL: Am pierdut alegerile datorită mesajelor proaste de la centru!

epochtimes-romania.com

UPDATE 9:50

Contactat, joi, de redacția de știri PSNEWS.RO, pentru a afla un punct de vedere, liberalul Ludovic Orban nu a vrut să comenteze acuzațiile liderului PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan.

”Aș prefera să nu comentez, sincer. Eu nu pot să comentez declarația unui președinte de filială. O să existe o analiză în Biroul Politic al Partidului Național Liberal săptămâna viitoare și îmi voi  exprima punctul de vedere acolo”, ne-a dezvăluit liberalul.

Mai mult, Orban a declarat că el a fost întotdeauna un militant al libertății de exprimare, așa cum este firesc într-o societate democratică, astfel că nu se poate vorbi despre ” luarea unei măsuri”, în acest caz.

”Eu am fost întotdeauna pentru libertatea de expresie. Noi nu se putem lua o măsură împotriva unui om care își exprimă un anumit punct de vedere”, a conchis Ludovic Orban.

——-

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, care nu a reușit să obțină un mandat de deputat în urma alegerilor de pe 11 decembrie rupe tăcerea.

Astfel, acesta a declarat că nu găsește o explicație pentru eșecul PNL la parlamentare, în afară de ”mesajele proaste” impuse de la centru.

”Ce-ar mai fi de spus după scorul extrem de mic pe care l-am înregistrat la aceste alegeri!? De două zile încerc să caut explicaţia acestui scor şi nu găsesc. Am muncit patru ani, m-am implicat, am făcut o campanie onestă, cinstită, electoratul însă a ales ca oamenii cinstiţi să stea acasă. Cu siguranţă o să mă întrebaţi dacă voi pleca din Giurgiu. Nu plec. Nu plec pentru că aici am descoperit prieteni, oameni serioşi şi trebuie să rămân să mă lupt pentru ei. Am fost numit până la alegerile care vor avea loc luna viitoare, nu ştiu dacă voi mai candida sau nu pentru un nou post de preşedinte, asta rămâne la latitudinea colegilor. Eu m-am autoevaluat şi nu am găsit nicio breşă în activitatea mea, am încercat să unific, am încercat să fiu un preşedinte pentru toată lumea… Dacă vreţi, am pierdut aceste alegeri datorită mesajelor proaste de la centru şi aici vă spun un lucru: în prima săptămână de campanie m-am dus cu cartolina cu Dacian Cioloş şi oamenii care mă cunoşteau întrebau: cine candidează de fapt, dumneavoastră sau Dacian Cioloş!? Deci am pierdut o săptămână cu aceste mesaje. Cred că ni s-a impus cam mult, poate mult prea mult de la centru ce să facem în politică”, a declarat Gheorghe Ştefan, care a candidat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor, potrivit Agerpres.ro

Mai mult, Ștefan a adaugat că nu prea crede că promisiunile făcute de PSD în campania electorală vor fi duse la îndeplinire și, de aceea, va monitoriza activitatea social-democraților.

”Voi sta şi voi monitoriza activitatea PSD, deja văd că problema celor 102 taxe începe să fie reanalizată de PSD, problema creşterilor salariale e amânată pentru 2018. Eu am vrut să fiu un politician corect şi nu am promis nimic mai mult decât ceea ce pot oferi. Oricum, le mulţumesc celor aproape zece mii de giurgiuveni care m-au votat”, a mai declarat Gheorghe Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *