Skip to content
Politică

EXCLUSIV Reacția lui Tudor Chiuariu după ce Iohannis l-a îndemnat să părăsească PNL

Klaus Iohannis a precizat astăzi într-o cofnerință de presă la Cluj că senatorul PNL, Tudor Chiuariu, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu suspendare într-un dosar legat de Poșta Română.

”Optimal ar fi sa isi dea demisia (n.r.: referindu-se la Akos Mora), daca nu, Senatul trebuie sa voteze incetarea mandatului, iar in cazul domnului Tudor Chiuariu un pas important ar fi sa plece din PNL”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește: ULTIMA ORĂ Klaus Iohannis își alungă senatorii penali din partid

La scurt timp după această declarație, Tudor Chiuariu a replicat scurt și tranșant:

”Eu sunt de o părere diferită. E, aşa cum am precizat şi atunci, o hotărâre nedreaptă, şi nu am niciun motiv să plec din PNL, partidul în care am intrat în 1997, la 21 de ani”, a precizat Tudor Chiuariu pentru reporterul PSnews.ro.

5 comentarii la “EXCLUSIV Reacția lui Tudor Chiuariu după ce Iohannis l-a îndemnat să părăsească PNL

 1. Daca Chiuariu pleaca, pentru ca este un condamnat definitiv care nu mai are autoritatea morala de a reprezenta pe nimeni in parlament, voi vota johannis. Daca nu, ma mai gandesc…….

 2. E! In sfarsit poate va treziti pnl-isti! Ce rusine! Da de ce nu pleaca el? Vedeti daca nu fac vechime unii in partid? Intrati proaspat ajung sa va dea peste bot! Asa va trebuie! De ce ati parasit usl?

 3. Acum sincer se vede cât de parșiv și ipocrit este johannis și că e în stare să calce și peste cadavrele unor oameni pentru a ajunge președinte. S-a descotorosit de Antonescu care nu era un penal , vrea să scape și de Chiuariu :))) Avea dreptate Ponta..Johannis vânează funcții

  1. ” Johannis vaneaza functii” , iar Ponta ne vaneaza pe noi, pe toti Romanii .
   Votez unul care nu ma vaneaza, care nu ma considera cetatean inferior , doar ca nu mai locuiesc in Romania.
   dani , tu ce preferi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *