EXCLUSIV Reacția lui Vasile Blaga la decizia Monicăi Macovei de a demisiona din PDL

Marți, europarlamentarul PDL Monica Macovei a transmis că demisionează din PDL

”Astăzi am decis să demisionez din PDL. (…) Le multumesc celor din PDL. Sunt mulți oaameni cinstiți în PDL și este greu să te desparți de oamnii cinstiți din PDL care au aceleași obiective și principii ca și mine. Nu mă înscriu în niciun alt partid politic. Voi candida independent la funcția de președinte al României. Oricum un președinte trebuie să își dea demisia din  partid”, a declarat Monica Macovei.

Citește și Monica Macovei a demisionat din PDL

Contactat de echipa PSnews.ro, președintele PDL, Vasile Blaga ne-a declarat că este o decizie normală, pentru că altfel Monica Macovei „ar fi fost dată afară din partid, potrivit articolului 20 din statut”.

„Este bine ca pana la urma lucrurile s-au clarificat, pentru că PDL și-a desemnat, în mod democratic, într-o competiție internă, candidatul la prezidențiale, competiție în care doamna Macovei putea să intre fără nicio problemă. După aceea, Alianța Creștin Liberală și-a desemnat candidatul, pe domnul Klaus Iohannis, cu care vom câștiga prezidențialele.
Este o decizie normală, pentru că altfel ar fi fost dată afară de partid, potrivit articolului 20 din statut”, a declarat Vasile Blaga pentru PSnews.ro.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL