Skip to content
Politică

EXCLUSIV Reacţia lui Victor Ciutacu după pronunţarea verdictului în procesul cu Sorina Matei

Victor Ciutacu a dat-o în judecată pe Sorina Matei, după ce aceasta din urmă l-a jignit pe jurnalist. Plângerea realizatorului TV a fost înregistrată pe data de 19 aprilie 2013, iar acum instanța a decis că Sorina Matei trebuie să plătească daune morale în valoare de 3000 de lei.

Contactat de PSnews.ro, jurnalistul a comentat verdictul instanţei, confrmând faptul că va face recurs. Întrebat cum explică faptul că la momentul în care a acţionat-o în judecată pe Sorina Matei, aceasta a scris pe blog că îi mulţumeşte Elenei Udrea pentru sprijinul logistic acordat acestuia, Victor Ciutacu a negat că ar fi existat o astfel de legătură între el şi preşedintele PMP.

„Dacă mi-aduc bine aminte, în ultimele săptămâni eu am făcut dezvălurile privind cele 10 milioane de euro pe care le-a încasat Dorin Cocoş în timpul căsătoriei cu Elena Udrea, de la Stelian Gheorghe. Ar fi un mod ciudat de a-i mulţumi Elenei Udrea pentru sprijinul logistic pe care mi l-a acordat, nu? Şi toate dezvăluirile cu Nana, tot pe la mine s-au petrecut. Dar, mă rog, stau eu să mă justific la Sorina Matei? Pentru tot ce-a scris, ne-am văzut în instanţă, instanţa a decis că dreptatea e de partea mea, să plătească sau să facă recurs, eu oricum fac recurs, consider că sunt prea mici daunele. Am făcut şi la Radu Moraru, voi face şi la Sorina Matei”, a declarat Victor Ciutacu pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “EXCLUSIV Reacţia lui Victor Ciutacu după pronunţarea verdictului în procesul cu Sorina Matei

  1. Domnule Ciutacu va puneti cu aceasta individa intre ea si Banciu nu este nici o difernta amandoi lucreaza la aceiasi cloaca de minciuni si amandoi fac emisiuni de 2 bani pacat de timpul pierdut sant convins ca oricine va dadea dreptate in aceasta situatie unde si justitia a facut dreptate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *