Skip to content
Politică

EXCLUSIV Reacția pastorului care l-a botezat pe un celebru fost ministru al României: ”Dumnezeu cunoaște inima”

Unul din cei mai importanți foști miniștri ai României a fost duminică botezat în cadrul unei ceremonii inedite după cum reiese și din imaginile de mai jos.

Este vorba de fostul ministru al Internelor, Cristian David. Acesta a fost botezat duminică, în cadrul serviciului de dimineaţă al Bisericii Internaționale Harul din București, unde slujește ca pastor Ioan Ceuță.

Citește și: Imagini incredibile de la botezul unui fost important ministru al României (VIDEO)

Contactat de PSnews.ro pentru a afla mai multe detalii despre atmosfera de la slujba în care a fost botezat fostul ministru al Internelor, pastorul Ioan Ceuță a precizat că nu poate oferi niciun alt amănunt și că nu poate vorbi în numele lui Cristian David.

”Să nu vă supărați. Ce doriți dumnevoastră e pus pe Youtube. Va rog să luați de acolo comentariile. Legat de slujba de duminică, a fost o slujbă obișnuită. Vă puteți uita și la alte programe.

Nu vă supărați că nu pot face eu analiza și nu pot vorbi în numele domnului David. În dreptul omului, Dumnezeu cunoaște inima.

Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a precizat pastorul Ioan Ceuță pentru PSnews.ro.

Întrebat ce alte personalități mai iau parte la slujbele bisericii Harul din București, pastorul Ioan Ceuță a refuzat să ne ofere vreun nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *