Skip to content
Politică

EXCLUSIV Prima reacție a PNL după demisia lui Hrebenciuc

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a avut o primă reacție, în exclusivitate pentru PSnews.ro, privind gestul lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlamentul României. Marți dimineață, Hrebenciuc a decis să demisioneze ca urmare a acțiunii DNA, în care acesta îl acuză de trafic de influență.

Citește și: Decizie de ultimă oră a lui Viorel Hrebrenciuc. Reacția lui Zgonea: ”Nu las prizonieri pe câmpul de luptă”

”Văd demisia ca un gest cât se poate de normal. Constat că este o mare degringoladă la PSD, nu este o decizie colectivă în sensul în care sunt vreo patru oameni care sunt în aceeași situație. Alții vin la audieri la Comsie tot cu cerere de arestare, alții cer să fie amânată pe la Senat.

Din păcate decizia politică nu este foarte clară în sensul suținerii justiției și posibilității de a merge în fața instanței cu solicitările respective. Vreau să subliniez un lucru: aici nu arestează nimeni. Aici doar se spune: da. Parchetul poate merge în fața instanței care va decide dacă da sau dacă nu. Ca atare nu pot decât să aștept aceeași demisie și din partea domnului Adam”, a precizat Alina Gorghiu.

1 comentariu la “EXCLUSIV Prima reacție a PNL după demisia lui Hrebenciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *