EXCLUSIV Reacții dure din PSD privind sesizarea lui Orban la ANI

Liderul PNL Ludovic Orban a făcut astăzi, 7 octombrie, o sesizare către Agenția Națională de Integritate pe numele lui Victor Ponta și al Dacianei Sârbu, pe motiv că aceștia nu au trecut în declarațiile de avere bunurile celuilalt.

Orban spune că Ponta se face vinovat de ”infracțiunea de fals în declarații”.

Din PSD, lucrurile se văd mult mai simplu.

Spre exemplu, Dan Șova a declarat în exclusivitate pentru PSnews.ro„organele statului de drept nu vor lua în seama reclamația unui caraghios”.

„E o atitudine caraghioaă a domnului Orban. Probabil domnia sa nu realizează că doamna Sârbu însăși depune declarație de avere de zece ani. Ne-am obișnuit cu ieșirile caraghioase ale lui Orban, asta e doar una în plus. Doamna Daciana depune declarații de avere de zece ani, nu cred că poate cineva să acuze familia Ponta că ascunde ceva. E caraghios domnul Orban, dar e liber să depună ce vrea.Organele statului de drept nu iau în considerare reclamațiile caraghioșilor”, a declarat pentru PSnews.ro Dan Șova.

Totodată, deputatul PSD Florin Iordache spune că Orban este „un bufon”.

„Declarațiile de avere a ambilor sunt publice. Această acuză domnul Orban o tot vehiculează în spațiul public. Nu e nici o problemă pentru că domnul Ponta și doamna Daciana își publică declarațiile de avere. E o năzbâtie a domnului Orban, o chestie de campanie. Astă-i Ludovic, n-ai ce-i face. După ce se vor face verificările se va demonstra că de fapt e un bufon”, a declarat pentru PSnews.ro Florin Iordache.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL Victor Ponta și Daciana Sârbu, reclamați la ANI de Orban

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL