Skip to content
Politică

EXCLUSIV Replica Gabrielei Firea la acuzațiile ACL Ilfov privind amenințarea cu pistolul

Președintele PSD Ilfov și purtătorul de cuvânt al candidatului Victor Ponta, Gabriela Firea, a comentat acuzațiile ACL Ilfov potrivit cărora membri sau simpatizanți ai social-democraților au amenințat cu pistolul primari liberali din Ilfov.
Potrivit unui comunicat de presă semnat de ACL Ilfov, membri ai PSD Ilfov ar fi împărțit în toate localitățile din județ conduse de primari ai ACL, „pliante mincinoase prin care transmiteau locuitorilor că primarii respectivi votează cu Victor Ponta”.Contactat de PSnews.ro, secretarul general al PNL și președinte al PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat:

„Știu de la colegii mei că aseara, mai multe masini din nordul orașului dar și din sud au distribuit fluturasi falsi cu indemn la vot din partea primarilor liberali pentru candidatul PSD si la un moment dat colegii mi-au spus ca unul a scos pistolul pe geamul unei mașini. Nu știu mai mult de atât. În zona Tâncăbești s-a petrecut”.

În replică, contactată de PSnews.ro, Gabriela Firea, președintele PSD Ilfov, a explicat:
„Protestam impotriva acestor intoxicari. Nu a avut loc un astfel de incident in care sa fie implicati direct sau indirect membri sau simpatizanti ai PSD. La Ilfov, ca si in alte judete, hotii striga hotii! Noi avem dovezi certe si am facut si plangeri pentru faptul ca ACL Ilfov a platit voturi – avem si inregistrari -, a adus alegatori din alte judete, a amenintat simpatizantii nostri etc. 
Facem apel la decenta si la renuntarea la astfel de metode jenante de manipulare a opiniei publice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *