Skip to content
Politică

EXCLUSIV Scandalul ”Rarinca” aprinde spiritele în culisele PNL. Ce decizie ar urma să fie luată astăzi

Scandalul public iscat după achitarea definitivă a Marianei Rarinca pare să fi devenit subiect de discuție în interiorul PNL.

Citește și: Ruptura de la vârful PNL se adâncește? Gorghiu îi contrazice frontal pe doi lideri marcanți liberali

Surse politice de la vârful noului Partid Național Liberal au dezvăluit pentru PSnews.ro că poziționările și afirmațiile publice făcute de o serie de parlamentari liberali vor fi analizate și dezbătute în cadrul ședinței de luni a conducerii restrânse.

Potrivit surselor noaste, obiectivul urmărit de conducerea PNL este să existe un singur punct de vedere cu privire la subiectele de pe agenda publică și să nu mai existe puncte de vedere contradictorii, care să genereze impresia de haos în mentalul public. Unul din parlamentarii PNL ne-a mai precizat că, cel mai probabil, va fi luată o decizie prin care toți comunicatorii partidului vor fi obligați să aibă același punct de vedere ca cel asumat de Alina Gorghiu, Vasile Blaga sau Cătălin Predoiu.

Reamintim că liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, viceliderul Tinel Gheorghe, dar și senatorul liberal, Corneliu Dobrițoiu, au susținut public fie că se impune demisia Liviei Stanciu din fruntea ICCJ sau fie că CSM trebuie să intervină de urgență în scandalul ”Rarinca”.

Sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Galați, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, l-a contrazis pe Orban privind poziția liberalilor cu privire la situația juridică a Marianei Rarinca

Am vazut punctul de vedere al domnului Orban. Punctul de vedere al partidului este altul. L-am exprimat si eu si domnul prim-vicepresedinte Predoiu si domnul Blaga, alaturi de mine in conferinte de presa. De altfel, domnul Orban a spus ca este o opinie personala si nu este opinia PNL”, a precizat Gorghiu.

Citește și: Al treilea lider important al PNL care se disociază public de tandemul Gorghiu- Predoiu: ”Trebuie să punem presiune pe CSM”

Citește și: SURPRIZĂ Primul lider PNL care iese din linia partidului și solicită demisia Liviei Stanciu, dar și intervenția lui Iohannis

 

3 comentarii la “EXCLUSIV Scandalul ”Rarinca” aprinde spiritele în culisele PNL. Ce decizie ar urma să fie luată astăzi

  1. Si astia mai au tupeul sa-si zica liberali ???? Asa inteleg basistii astia democratia ? Pai daca tu nu esti in stare sa respecti democratia in propriul partid, cum sa pot eu sa cred ca esti in stare sa aperi democratia in Romania si interesele unui biet cetatean abuzat ??? Cine va plati toata mizeria in care se afunda pe zi ce trece PNL-ul datorita unor lideri marunti si fara coloana vertebrala ? Daca asa sunt intelese democratia si drepturile cetatenilor de catre penelisti, PNTCD scrie pe ei !

  2. Este foarte corect ca obiectivul urmărit de conducerea PNL adica să existe un singur punct de vedere cu privire la subiectele de pe agenda publică și să nu mai existe puncte de vedere contradictorii, care să genereze (nu cumva este generata?) impresia de haos în mentalul public. Deci va spun eu de acum care este obiectivul – scrieti pe cucutå.
    Noi vrem cu justitia, cu doamna Livia Stanciu si doamna KO (parca in box KO inseamna ceva strong) care sânt apreciate de straini (parca spunea ceva frumos Eminescu de binele dorit de straini acestei tari) justitie care este foarte puternica in aceasta colonie (ultimele dezvaluiri arata ce putere are) si care poate aduce la putere noul PDL pentru ca altfel noi nu reusim cu toate ca avem ambasadele de partea noastra. Credem in justitia care la tinut la putere inca 3 ani pe Basescu si in care presedintele actual are mare incredere pentru realizarea obiectivului spus dupa ce s-a vazut cu sacii la Cotroceni “guvernul meu”. Iar oamenii simpli care sint cam 80 % din populatia tarii lasa-tii dracului ca sint multi, multi dar prosti!
    Vae victis! (Vai de cei invinsi!)

  3. P.S.
    Taranistii au disparut din viata politica romaneasca tocmai cand dadusera istoriei unul dintre cei mai mari lideri politici ai acestei tari, respectiv regretatul si inegalabilul Corneliu Coposu. Au disparut datorita unora precum Lupu, Ciumara sau Dejeu. Iohannis nu se ridica nici la degetul mic al lui Coposu, in timp ce Lupu, Ciumara sau Dejeu au fost mici copii in micimea lor fata de Blaga, Gorghiu sau Predoiu. Cred ca totul este doar o chestiune de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *