EXCLUSIV Se anunță încă un cutremur pentru PNL. Șef liberal de CJ, negocieri intense cu PSD

 Exodul de aleși liberali PNL continuă și sunt semne că va lua amploarea în perioada imediat următoare.

După ce șeful CJ Satu Mare, Adrian Ștef, a părăsit PNL pentru partidul lui Tăriceanu, un nou președinte de CJ din partea PNL pare să aibă zilele numărate în partid, pregătindu-și trecerea la PSD.

Este vorba de Cristinel Bîgiu, președintele Consiliului Județean Buzău și lider al liberalilor din acest județ. Conform informațiilor noastre, acesta poartă chiar în aceste zile negocieri intense cu social democrați și foarte probabil în zilele următoare își va anunța oficial trecerea la PSD.

PSnews.ro a contactat o serie de lideri politici din Buzău, care ne-au confirmat că în aceste zile liberalul Cristin Bîgiu își negociază trecerea la PSD.

”Există o negociere. Eu sunt de acord cu o trecere a domnului Bîgiu la PSD”, a precizat deputatul PSD, Ion Ciolacu.

În schimb, fostul baron PSD de Buzău, în prezent senator, Victor Mocanu a precizat că ”nu mă înteresează această problemă, e problema lui personală. Eu personal nu sunt de acord cu o trecere a domnului Bîgiu la PSD. Voi vota împotriva primirii lui în organizație.”

Trebuie precizat că deși USL s-a rupt oficial încă din luna februarie a acestui an, Cristinel Bîgiu a decis să continue proiectul și parteneriatul cu PSD, în ciuda faptului că cei din conducerea centrală a PNL i-au impus acestuia, în nenumărate rânduri, să pună capăt oricărei forme de colaborare cu foștii parteneri din PSD.

George Scutaru, liderul PNL Buzău, deși duce un adevărat război cu PSD la nivel central, lansând aproape zilnic acuze la adresa lui Victor Ponta, în plan local acesta s-a arătat neputincios și a acceptat, tacit, continuarea colaborării cu PSD.

Altfel spus, una vorbim la București, alta fumăm la Buzău, domnule Scutaru!

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL