Skip to content
Politică

EXCLUSIV Se extinde dosarul “Microsoft“. DNA a pus sub invinuire noi persoane

DNA extinde ancheta in cazul afacerii “Microsoft”, in care au fost arestati Dorin Cocos, Dumitru Nicolae, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu. Procurorii au decis declansarea urmaririi penale si fata de alte persoane, care urmeaza sa fie chemate la DNA pentru a le fi aduse la cunostinta invinuirile.

“Extinderea urmaririi penale cu privire la alte fapte si alte persoane”, se mentioneaza in referatul procurorilor DNA, prin care s-a propus arestul la domicliu pentru Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae si mentinerea in arest a lui Gheorghe Stefan si Dorin Cocos.

Este foarte posibil ca declansarea urmaririi penale fata de alte persoane sa fie consecinta colaborarii lui Sandu si Dumitru Nicolae cu procurorii DNA. Spunem asta intrucat in acelasi referat al DNA exista o mentiune cu privire la declaratiile date de cei doi si indiciile oferite de acestia in legatura cu implicarea altor persoane in afacerea Microsoft.

“Au fost reaudiati inculpatii Sandu Gabriel si Dumitru Nicolae. Din declaratiile acestora rezulta date noi cu privire la faptele cercetate, precum si indicii cu privire la implicarea altor persoane”, retin procurorii.

Sa vedem despre cine anume este vorba.

Citește și: EXCLUSIV Finul lui Cocos lua pentru Bittner banii de la “Niro”: “Nota intr-un caiet suma, care era de 400.000 USD”

Citește și: EXCLUSIV Lider PDL, turnat la DNA cum lua bani in hotelul lui Cocos: “I-am dat personal cate o geanta de bani”

2 comentarii la “EXCLUSIV Se extinde dosarul “Microsoft“. DNA a pus sub invinuire noi persoane

  1. OARE CELEBRUL CUPLU DE MANGLITORI DE LA BUGETUL STATULUI SI DIN FONDURI EUROPENE ANDRONESCU – COSTOIU CAND VA FI PUS SUB ACUZARE SI VA FI TRIMIS IN FATA INSTANTEI DE JUDECATA?! SAU EI SE BUCURA DE IMUNITATE ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *