Skip to content
Politică

EXCLUSIV Seplecan îi dă replica lui Ponta: Mai bine analfabet decât plagiator şi penal!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Mihai Seplecan (PNL), îi dă replica prim-ministrului Victor Ponta, în scandalul creat în jurul plângerii penale depuse de liberali împotriva premierului, pe care îl acuză că nu ar fi respectat termenul legal privind organizarea alegerilor parţiale pentru CJ Cluj.

Edilul a reacţionat, joi, într-o declaraţie pentru PSnews.ro, la epitetul de „clovn” pe care i l-a atribuit Ponta într-o postare pe Facebook.

CITIŢI ŞI: UPDATE Reacţia lui Ponta: „Rămân 2 lecţii pentru PNL”/ Plângerea depusă de PNL Cluj în cazul lui Ponta, respinsă de instanță

 

„Spuneţi-i că acel clovn a reuşit să mobilizeze lumea, iar în judeţul Cluj Ponta să fie, în turul 2, în lupta cu Iohannis, să trăiască cel mai zdrobitor scor. Prin faptul că m-a jignit pe mine, practic a jignit un judeţ întreg, un judeţ pe care eu astăzi îl conduc şi îl reprezint, un judeţ care, la alegerile prezidenţiale, l-a ignorat total şi care nu-l doreşte astăzi nici premierul României”, ne-a transmis Seplecan.

Liberalul s-a abţinut să comenteze decizia ICCJ în acest caz, dar s-a arătat împotriva diferenţelor dintre „oamenii simpli şi oamenii politici”.

„Eu nu vreau să comentez vreo hotărâre a instanţei. Bineînţeles că nu este normal ca în România să fie diferenţe între oamenii simpli şi oamenii politici, indiferent că se cheamă Victor Viorel Ponta şi este prim-ministru al României. Doar se vede clar că au fost trei instanţe care au spus că trebuia să organizeze alegeri. Sunt foarte curios ce se va întâmpla când vor fi hotărâri judecătoreşti definitive prin care trebuia să fie organizate acele alegeri”, a punctat Mihai Seplecan.

Politicianul clujean a conchis, exclamând: „Mai bine analfabet decât plagiator şi penal!”

4 comentarii la “EXCLUSIV Seplecan îi dă replica lui Ponta: Mai bine analfabet decât plagiator şi penal!

  1. Dobitoc ??? Mai precis …..nesimtit ??? Sau este…caracteristica „de baza” pt a fi politruc asa-zis..”liberal”! Ca nu-i liberal cum nu-s eu popa !!!

  2. Acelas Boc sau acelas Rus. Clujul ala e plin de secesionisti macovisti sau de prosti gramada cu aere imperiale austro-unguresti. Hai sictir Seplecan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *