Skip to content
Politică

EXCLUSIV Situație fără precedent la Liceul „Jean Monnet”

În urmă cu câteva minute, unul dintre reporterii PSnews.ro a ajuns la Liceul „Jean Monnet”, unde a dorit să își exprime votul, însă surpriză: nu a putut.

Potrivit informațiilor deținute de reporterul PSnews.ro, la ora 15.00, la cele două secții de votare 62 și 63 din cadrul liceului mai sus menționat, au rămas de aproximativ 30 de minute fără model de declarație pe propria răspundere care să ateste faptul că alegătorul nu și-a mai exprimat votul și în cadrul altei secții.

Cele două secții ale Liceului Jean Monnet, secția 62 și 63 au primit câte 70 de declarații pe propria răspundere , iar acum, cei care doresc să voteze în acel loc, sunt nevoiți să aștepte ca BEC să trasmită astfel de declarații.

O a doua problemă idetificată de reporterul PSNews.ro constă în prezența unui banner cu candidatul ACL Klaus Iohannis în imediata apropiere a acestui liceu.

Conform legii este interzis, în mod explicit, ca în ziua votării, să fie afişate bannere electorale, la o distanţă mai mică de 500 de metri de o secţie de votare, pentru ca alegătorii să nu fie înfluenţaţi în vreun mod.

IMG-20141102-WA0000

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *