Skip to content
Politică

EXCLUSIV Surse: Mutare spectaculoasă în PNL. Liberalii schimbă macazul şi aruncă în joc un nume cu greutate

PNL pregăteşte o mutare spectaculoasă, urmărind să arunce în joc un nume cu greutate al politicii din ultimii 15 ani, au declarat pentru PSnews surse politice.

Citește și: EXCLUSIV Documentul DNA care spulbera visele de premier ale lui Predoiu. Urmează marele taifun în PNL?

Din cauza faptului că actualul premier propus de PNL, Cătălin Predoiu, este deja supus unui atac mediatic, în care sunt invocate similitudini între cazul său (presupusa implicare în dosarul Gala Bute) şi cel al lui Victor Ponta, liderii liberali (reuniţi, astăzi, într-o întâlnire informală) au decis păstrarea lui Predoiu ca „prim-ministru din umbră” până în ultimul moment, pentru ca uzura de imagine a partidului să se concentreze asupra lui.

Citeşte şi: Tolontan face dezvăluirea care îi îngroapă visele de premier ale lui Predoiu: ”Are probleme.” DOCUMENT

Înlocuitorul de ultim moment al lui Predoiu este, potrivit surselor noastre, nimeni altul decât Mihai-Răzvan Ungureanu, şef al Executivului între februarie şi aprilie 2012.

Din primele informaţii, reiese că Predoiu nu a fost invitat la întrunirea capilor liberali.

8 comentarii la “EXCLUSIV Surse: Mutare spectaculoasă în PNL. Liberalii schimbă macazul şi aruncă în joc un nume cu greutate

  1. Si cum ma uitam eu asa pe articolul asta, curios sa vad mutarea spectaculoasa si sa descopar numele cu greutate, mi-am dat seama ca am de-a face cu gluma zilei . Buna gluma !!!

  2. „Înlocuitorul de ultim moment al lui Predoiu este, potrivit surselor noastre, nimeni altul decât Mihai-Răzvan Ungureanu”, SAU : cum sa-ti dai singur foc la valiza ! Sa il propui pe Ungureanu (cu ungurenii lui) si sa speri ca ai votul oamenilor trebuie sa fie cel putin cretin . Ce urmea? Boc ??? PNL un partid fara oameni, fara perspective, fara viitor. Daca asta e propunerea lor, atunci mai bine sa ramana Ponta .

  3. Numai are bani de friptura Kobe? Al prost nu gaseau? :))))))))))))))))))) Numai ptr cum a vorbit oamenilor sinistrati si nu ar mai trebui sa scoata capul ! Un nenorocit !

  4. Bun baiat Unguent asta ! Ori…vaca Kobe…???Traitoru` asta pe banii bugetului ??? Ca-i valabila orice denumire ar avea….da`…bun baiat ! A dat averile Gojdu ungurilor da`…si el e jumatate ungur, asa ca ce sa ne mai miram ???

  5. Se vede ca PNL are oameni de calibru (!!!) . Intradevar un nume greu….de digerat. Ca sa o citez pe Udrea, sar din lac in put. Ce mi-e Predoiu, ce mi-e Ungureanu. Dar de unde nu e…..

  6. DA, CA IN 1996, CAND SPERANTA ERA F.MARE, GUVERNUL CU 15000 DE SPECIALISTI A ADUS TARA IN DEZASTRU, APOI CU ALIANTA „da” CAND BASESCU A INITIAT CEARTA INTRE PALATE , GATA AM INVATAT CA NUMAI TREBUIE VOTATA ACEASTA DREAPTA PAGUBOASA. MRU ESTE POATE O ALEGERE LA FEL DE PROASTA CA ORICARE AR PUTEA FI LA ACEST MOMENT DIN PARTEA IPOCRITILOR PNL-PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *