Skip to content
Politică

EXCLUSIV Surse: PNL pregătește o mișcare spectaculoasă în București pentru 2016. Aduce un șef de la Crimă Organizată să candideze?

" "

Surse de la vârful noului PNL au precizat pentru PSnews.ro că de câteva zile circulă o informație potrivit căreia un șef din cadrul departamentului Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) ar putea să fie candidatul liberalilor într-unul din sectoarele din București.

Deși încă totul este la nivel de zvon, din informațiile noastre, Mircea Mărginean, șeful BCCO Alba Iulia, ar putea fi candidatul PNL la Primăria condusă în prezent de Cristian Popescu Piedone și anume cea a Sectorului 4.

" "
" "

Mărginean a fost numit în funcția de șef al BCCO Alba Iulia în august 2014, ca succesor al celebrului Traian Berbeceanu. Trebuie reamintit că Traian Berbeceanu a condus BCCO Alba Iulia până în octombrie 2013, când a fost arestat preventiv sub acuzaţia de favorizare a unei grupări infracţionale specializate în evaziune fiscală. Ulterior eliberat, a primit un post de execuţie în cadrul Departamentului de Logistică al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Ce îl leagă de Sectorul 4?

Mircea Mărginean are 36 de ani şi s-a născut la Tiur, Blaj. Este căsătorit şi are doi copii, un băiat şi o fetiţă.
A absolvit Liceul Militar de Poliție “Neagoe Basarab” Buzău, în 1996, Academia de Poliţie în 2000, şi o specializare post universitară în Drept (Facultatea de Drept Bucureşti).

Potrivit alba24.ro, acesta a activat un an la Secţia 14 Bucureşti, apoi la Biroul de Crimă Organizată Sector 4 (doi ani), pe urmă la Brigada de Crimă Organizată Bucureşti, Direcţia Antridrog, şef serviciu Antidrog Poliţia Capitalei, şef serviciu operativ şi investigaţii şi şef Serviciu în Direcţia Operaţiuni Speciale Bucureşti, până în 26 februarie 2014, când a fost delegat şef BCCO Alba Iulia, pe şase luni.

Altfel spus, știe ce se întâmplă în București și mai ales în Sectorul 4.

Contactat de PSnews.ro pentru a ne oferi o reacție cu privire la posibilitatea ca Mircea Mărginean să candideze din partea PNL pentru Primăria Sectorului 4, liderul vechiului PNL al acestei organizații, Andrei Creci, a precizat că este dispus să sprijine candidatura oricărei persoane care se încadrează în ”tiparul” noului PNL.

”Nu pot să vă ofer niciun fel de informație cu privire la acest aspect (n.r.: despre candidatura șefului BCCO Alba Iulia, Mircea Mărginean, la Primăria Sectorului 4). Ce pot să vă asigur, în calitate de președinte al PNL Sector 4, este că voi susține orice candidat cu potențial, care să fie în concordanță cu dorințele și așteptările electoratului. Votul din 16 noiembrie ne-a aratat și ne-a demonstrat că oamenii vor fi candidați lipsiți de controverse, curați și aplecați față de cetățean.”, a precizat liderul PNL Sector 4, Andrei Creci pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *