Skip to content
Politică

EXCLUSIV Surse: Președinția se pregătește de numirea unui purtător de cuvânt. Care sunt variantele

De aproximativ o lună de zile Președintele României nu mai are purtător de cuvânt, iar această situația pare că va lua sfârșit cât de curând.

Surse oficiale au precizat pentru PSnews.ro că în cadrul Administrației Prezidențiale a avut loc o serie de ședinte de strategie, ce au avut ca scop dezamorsarea situației privind comunicarea publică, iar subiectul numirii unui purtător de cuvânt s-a situat în topul listei de priorități pe termen scurt a Președinției.

În acest sens, PSnews.ro a aflat in exlusivitate faptul că decizia se îndreaptă către un purtător de cuvânt ce face parte deja din echipa prezidențială, mai exact din rândul consilierilor.

Potrivit acelorași surse, Președintele Klaus Iohannis analizează trei variante pentru ocuparea funcției de purtător de cuvânt și anume: Dan- Andrei Muraru- consilier prezidențial Departamentul Relaţii cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă,  Iulia Huiu- consilier de stat Compartimentul Strategie şi Monitorizare și consilierul de stat în cadrul Departamentului de Comunicarea Publică, Dana Bârsan.

1 comentariu la “EXCLUSIV Surse: Președinția se pregătește de numirea unui purtător de cuvânt. Care sunt variantele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *